facebook_pixelGitarrvägen 73 Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Gitarrvägen 73

175 56 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Adress i Hummelmora i Järfälla i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gitarrvägen 73.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1980

På adressen finns ett radhus byggt 1980. Huset är 124 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hummelmora.

Värderingen är 35 564 kr/m²

Radhuset på Gitarrvägen 73 värderas till ca 4 410 000 kr (35 564 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 410 000 kr

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Järfälla

Tomten är ca 212 kvadratmeter

Tomten, VIKSJÖ 8:93, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VIKSJÖ 8:93 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hummelmora

Människorna i Hummelmora

Människorna i Hummelmora

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Hummelmora bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 862 kr, vilket är 25% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 526 665 kronor i lån.

+25%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gitarrvägen 73 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

L+32%

Bostadsmarknaden i Hummelmora

i Hummelmora pågår och planeras det för 227 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Viksjö

Just nu finns det 98 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gitarrvägen. Snitthyran är 8 881 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

451 meter från adressen ligger Rosa Tornet.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1352 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (134 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hummelmora

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 07:41

Polisen biträder räddningstjänsten vid en vindsbrand i ett flerbostadshus på Frihetsvägen.

Polisen som har pratat med räddningsledaren från räddningstjänsten har fått veta att det inte är aktuellt med någon evakuering. Uppdatering klockan 11:53 Branden är släckt och polisen kommer utreda brandorsaken i en förundersökning angående allmänfarlig vårdslöshet.

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 16 april kl 06:03

Ett barn i förskoleåldern försvann från sitt hem i Järfälla men hittades välbehållen.

Det visade sig att barnet cyklat iväg från sitt hem. Barnet påträffades välbehållet cirka 30 miuter senare inte långt ifrån hemmet och kördes hem av polisen. Det finns ingen misstanke om brott. Polisen hanterar tusentals ärenden som gäller försvunna personer varje år. De allra flesta ärenden löses under de första timmarna. Ärenden med försvunna barn har mycket hög prioritet hos polisen.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:38

Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare samt passagerare på Blomsterkungsvägen, Hässelby villastad.

Föraren är misstänkt för att ha kört bilen under påverkan av droger samt utan giltig behörighet. Han är även misstänkt för olovligt brukande genom att använda en personbil som var stöldanmäld. Han är även misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott genom eget bruk. En av passagerarna var efterlyst då han skulle omhändertas med stöd av lag med särskilda bestämmelser om vård av unga. Polisen kontaktade vårdnadshavare för de två andra passagerarna. Polisen körde även hem dem efter att arbetet på plats var klart. De personer som färdades i bilen är alla födda 2005. Polisen kontaktade även fordonsägaren och berättade att hans stulna bil var hittad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
SverigeHummelmora

Brott jämfört med riket