facebook_pixelBillstavägen 10 Stockholms Län, Järna - hitta.se

Billstavägen 10

153 95 Järna, Södertälje Stockholms Län

Adress i Överjärna i Järna i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Billstavägen 10.

Hitta hit

Bolån i Järna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järna. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Järna

Boendemiljön i Överjärna

Boendemiljön i Överjärna

Området kring Billstavägen 10 består till 20% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Billsta, Södertälje kommun
Järna
Överjärna distrikt
Södermanlands runinskrifter 351

Människorna i Överjärna

Människorna i Överjärna

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Överjärna bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Södertäljes kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 45% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 120 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 24 674 kronor i lån.

-33%

Här i Södertälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Billstavägen 10 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,15% (-1,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,472% (-0,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 20,6% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 237% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+237%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Chevrolet i området.

BMW
Chevrolet

Bostadsmarknaden i Överjärna

i Överjärna pågår och planeras det för 72 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i

Just nu finns det 4 hyreslägenheter att byta till i närheten av billstavägen. Snitthyran är 6 243 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

583 meter från adressen ligger Stiftelsen Mora Park - Järna.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Järna på Löwens Väg 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Cuoco Pazzo i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (463 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Atletfabriken, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Överjärna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 05:35

Vittnet har sett hur fyra unga personer slår och sparkar en man i en gångtunnel vid stn Södertälje.

Den drabbade mannen ska efter misshandeln ha rest sig upp och gått mot centrum. Flera patruller är i området och söker de inblandade. Uppdatering klockan 18:30 Målsäganden är påträffad i området och är förd till sjukhus för att få sina skador kontrollerade. Övervakningsfilm från området kommer att säkras. Initialt är ingen gripen för misshandeln.

Kontroll person/fordon

Rapporterat söndagen den 22 november kl 01:16

Någon eller några har skjutit in genom fönstret i en bostad. Ingen är fysiskt skadad.

Samtal kommer om att ett antal skott har skjutits mot en bostad. Det har varit människor hemma vid tillfället men ingen har blivit fysiskt skadad. Polis har sökt i området och dörrknackning kommer att ske för att samla eventuella vittnesuppgifter. Det är avspärrat runt bostaden där det skjutits. Uppdatering den 22 november, klockan 08:20 I polisens förundersökning som är rubricerad som mordförsök i stadsdelen Brunnsäng har ett flertal vittnesförhör hållits. En brottsplatsundersökning har genomförts av kriminaltekniker. Denna undersökning analyseras nu och jämförs med uppgifter i vittnesförhören. Det finns ännu ingen frihetsberövad i utredningen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 10:07

Enligt initiala uppgifter brinner det i en lastbil som står parkerad på Sydhamnsvägen i Södertälje.

En polisbil och räddningstjänsten har just anlänt till platsen. Enligt uppgift fanns det viss spridningsrisk till andra fordon som stod parkerade i närheten av lastbilen. Uppdatering klockan 22:15 Branden hade släckts av innan räddningstjänst och polis anlänt. Brandorsaken bedöms vara ett tekniskt fel och var inget brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
679%
SverigeÖverjärna

Brott jämfört med riket