Österögatan 1

164 40, Kista

Österögatan 1

164 40, Kista

Adress i Kista i Kista i Stockholms län. Här bor Line, Tonie, Daniel, Strömberg, Anna-Karin och Dominik och 26 företag finns på adressen.

Hitta hit

Människorna i kvarteret

Barnen i Kista

18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (21%) för kommunen.

Barn i förskoleålder

Barn i grundskoleålder

Barn i gymnasieålder

Skolor, grönområden, etc

Skolor och barnomsorg

På samma adress ligger Iftin Förskola AB.

Närmaste grundskola är Fryshuset Grundskola Västra (825 meter), som är en privat skola med ca 47 elever i årskurserna 7-8. Här har 43% av lärarna lärarexamen och det går nio elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Kista Gymnasium (271 meter), som är en kommunal skola med ca 109 elever. Här har 100% av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA to go på Kistagången 20.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang 88 och Restaurang HK i närheten.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1284 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (150 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, åtta minuters promenad från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Elektronik- & Optikindustrier, IT - Konsult & Drift, Partihandel och Datorer & Datortillbehör.

Data & IT

Elektronik- & Optikindustrier

IT - Konsult & Drift

Partihandel

Datorer & Datortillbehör

Arbetsmarknaden i Stockholm

62%
Stockholms län Stockholm

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Kista

Mord/dråp, försök - Stockholms län

Rapporterat torsdagen den 24 maj kl 12:42

Klockan 23.58 inkommer larm om skottlossning och en detonation från Kista området

När polis kommer till platsen anträffas två skadade personer. Förundersökning gällande försök till mord inleds. Polisen vidtar sedvanliga åtgärder på plats det vill säga spärrar av brottsplatsen, söker vittnen och genomför en teknisk undersökning av brottsplatsen. Uppdatering 180524 klockan 01.37. De båda skadade personerna är förda till sjukhus. Skadeläget för närvarande oklart. I övrigt fortsätter arbetet på brottsplatsen och jakten på gärningsmannen/männen fortsätter. Personer som har gjort iaktagelser eller har annan information att lämna kan ringa 114 14

Trafikolycka - Solna

Rapporterat tisdagen den 22 maj kl 05:51

Buss och personbil inblandade i olyckan på E4 vid Sörentorp >> norrut.

Det finns iniitialt ingen uppgift om personskador men fordonen hindrar trafik i två filer med köbildning som följd.

Sammanfattning vecka - Heby

Rapporterat onsdagen den 16 maj kl 09:51

Polisrutan Heby v. 20

                                  POLISRUTAN Heby kommun Inledningsvis vill jag berätta att vi kommer parkera vår husbil utanför ICA i Heby den 29/5. Temat för dagen är hur man kan skydda sig mot brott som riktar sig mot äldre. Vi kommer att vara på plats mellan 11-14. Du är naturligtvis även välkommen att diskutera andra saker med oss. Skolavslutningar brukar ibland innebära alkoholdebut för våra ungdomar. Det är extra angeläget att du som  vuxen ”tittar till” firandet så att det blir så trevligt som det ska vara. Redovisning av några brott som anmälts 3/5-16/5: Heby: Stöld ur en lägenhet på Ringvägen. Tjuven stal bl.a. en klocka och TV-spel. Stöld av datorer vid ett inbrott på skolan. En mopedist stoppades och det framkom att han var påverkad av narkotika. Inbrott i bil på Tegvägen. En körkortslös narkotikapåverkad bilförare stoppades i Molnebo. Tre personer är misstänkta för ringa narkotikabrott. En okänd man är misstänkt för misshandel av en pojke. Tärnsjö: En drogpåverkad bilförare har ertappats utanför Tärnsjö. Bråk på ett behandlingshem resulterade i flera anmälningar om olika brott. Östervåla: En flicka har blivit utsatt för våldtäkt. Brottsplatsen var på Kyrkogården. Tre personer misstänks ha varit delaktiga i brottet. Två män med mer svenskt utseende och en tredje med mer utländskt utseende. Alla tre misstänks vara i åldern 30-40 år. Harbo: Ett jaktgevär har hittats gömt i närheten av ån. En motorcykel är stulen på Uppsalavägen. Vittinge: En person är misstänkt för narkotikabrott som anträffats i hens bostad. Morgongåva: En man är misstänkt för drograttfylleri. Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

39%
Sverige Kista

Brott jämfört med riket