facebook_pixelTallvägen 20 Stockholms län, Lidingö - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

181 29 Lidingö, Lidingö Stockholms län

Ett hus byggt 1926

På adressen finns ett hus byggt 1926. Huset är 75 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Storholmen.

Bolån på Lidingö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Lidingö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån på Lidingö

Tomten är ca 1477 kvadratmeter

Tomten, STORHOLMEN 1:230, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STORHOLMEN 1:230 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Storholmen

Människorna på Storholmen

Människorna på Storholmen

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

På Storholmen bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Lidingös kommun (49år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 53% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 932 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 588 720 kronor i lån.

+3%

Här i Lidingö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,4 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,49% (-3,16)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,812% (-2,36)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 40,6% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 124% fler röster än riksgenomsnittet.

L+124%

Bostadsmarknaden på Storholmen

Storholmen pågår och planeras det för 250 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Storholmen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tallvägen. Snitthyran är 10 871 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 405 meter från adressen ligger I Ur och Skur Vattendroppen Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (9 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Storholmen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 21 april kl 08:40

Utanför en restaurang på Östermalm blev det bråk mellan två män. Bråket övergick till misshandel och polis har varit på platsen.

Polisen som var på plats har pratat med de båda männen, ingen behövde ambulanssjukvård. Polisen har även pratat med vittnen. Båda männen anmäler den andre för misshandel. I de initiala uppgifterna finns det information att bråket som övergick till misshandel handlade om en konflikt kring en matleverans.

Skadegörelse

Rapporterat onsdagen den 21 april kl 06:36

Olaga intrång och skadegörelse i en kiosk.

Flera polispatruller beordras till en kiosk på Mynttorget i Norberg där inringaren misstänker att det ska ha varit inbrott. Enligt anmälaren är en fönsterruta krossad och minst tre personer har setts springa från platsen. När polisen kommer fram till kiosken visar det sig att någon har kastat in en sten genom fönstret, men ingenting verkar saknas. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse och olaga intrång.

Skadegörelse

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 01:30

Räddningstjänsten släckte branden i en papperskorg och polisen skrev anmälan angående skadegörelse genom brand.

Papperskorgen där branden var i är placerad inomhus på en skoltoalett. Skolans personal påbörjade släckningsarbetet och räddningstjänsten slutförde det när de var på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
64%
SverigeStorholmen

Brott jämfört med riket