Nådhammar 20

153 96, Mölnbo

Nådhammar 20

153 96, Mölnbo

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 164 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Mölnbo.

Ändra bostadsuppgifter

Tomten är ca 13342 kvadratmeter

Tomten, NÅDHAMMAR 1:3, är mindre än andra tomter i området.

Det finns en bygghändelse kopplad till bostaden.

Få översiktskarta, tomtkarta, taxeringsuppgifter, detaljplans- och lagfartsinfo mm. Köp Tomt/Fastighetsrapport!

Boendemiljön i kvarteret

I området kring Nådhammar 20 bor många i villor som för det mesta är byggda på 20-talet.

Husen byggda i början av 1920-talet inspirerades av klassicismen. Vanliga detaljer på hus var oxöga, locklistpanel eller puts, spröjsade fönster och brutna tak eller sadeltak.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Människorna i kvarteret

Barnen i Vårdinge

31% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder

Barn i grundskoleålder

Barn i gymnasieålder

Här i Södertälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Nådhammar 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0.7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20.15%

 (-1.50)

12.08%

 (+0.80)

0.242%

 (0.00)

Summa

32.472%

 (-0.70)

Skolor, grönområden, etc

Skolor och barnomsorg

4 299 meter från adressen ligger Waldorfförskola Stjärnflocka.

Närmaste grundskola är Mölnboskolan (4 619 meter), som är en kommunal skola med ca 159 elever i årskurserna 1-6. Här har 95% av lärarna lärarexamen och det går 19 elever per lärare.

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (89 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Organisationskonsulter.

Organisationskonsulter

Arbetsmarknaden i Södertälje

Jobb i närheten

Just nu finns det 454 lediga jobb i Södertälje, vilket motsvarar 4% av alla lediga jobb i Stockholms län. Bland annat söker man:

- Distributionsförare

- IT-tekniker/Datatekniker

- Personlig assistent

- Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

- Biträdande rektor

Exempel på företag som anställer just nu:

- Adeficator Bygg och Fastighetskonsult AB

- Scania

- Assistans för dig i Sverige AB

- Attendo

- Södertälje kommun

4%
Stockholms län Södertälje

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Vårdinge

Trafikolycka, singel - Nyköping

Rapporterat måndagen den 2 juli kl 06:50

Personbil kört in i mitträcke på E4.

18:36 Polisen larmades om en trafikolycka på E4 södergående riktning i höjd med trafikplats Vagnhärad. En personbil ska ha kört in i mitträcket. I bilen ska det ha färdats en person och en hund. Föraren har fått ont i nacken men inga allvarliga personskador ska ha rapporterats.

Sammanfattning natt - Östergötlands län

Rapporterat måndagen den 2 juli kl 05:02

Sammanfattning natt, region Öst

Regionledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 100st  ärenden.  2 personer greps och 4 omhändertogs. Natten var orolig i förhållande till en genomsnittlig söndags natt. PO Södermanland Ingen ny information delges angående försök till mord i Gnesta Vid 22.00-tiden inkommer samtal om att flera personer slåss i Vingåker. Vittner ser hur en man blir liggandes på marken. Han har troligen blivit misshandlad med någon form av tillhygge och uppvisar skador i bla huvudet. Förd i ambulans till Sjukhus, skadad men kan förhöras senare under natten. Förundersökning inledd gällande grov misshandel Inbrott i villa anmäldes under natten i Oxelösund. Uppbruten dörr och oreda i bostaden. Inbrottet har troligen skett det senaste dygnet. Oklart vad som tillgripits. PO Östergötland Kl 01:51 inkom uppgift om att en person/personer försökte ta sig in i ett trapphus i Berga, Linköping. Personen/personerna tog sig inte in. Vid tillfället kastade någon en antänd flaska med brännbar vätska mot entrédörren/ fasaden. Elden kunde dock snabbt släckas av tillkallad polispatrull med radiobilens pulversläckare. Förundersökning inleddes angående försök till grov mordbrand. Po Jönköping Kl 02:00 påbörjades ett förföljande av en personbil i Jönköping. Bilen vägrade att stanna och försökte undkomma polispatrullen. Flera patrullen kallades till platsen och ett förföljande tog vid. Förföljande gick genom Jönköping och upp mot Husqvarna. In på LRV993 mot Kaxholmen. Förföljande patrull stoppade bilen genom prejning. Den flyende bilen hamnade på taket. I bilen fanns tre yngre män under arton år. Passagerna fick föras till sjukhus med troligtvis lättare skador. Föraren mt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till grov misshandel genom att försökt köra på polisbilar under förföljandet, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Mord/dråp, försök - Gnesta

Rapporterat måndagen den 2 juli kl 12:50

Försök till mord i Gnesta.

Kl 21.00 inkom samtal om pågående grovt våldsbrott i Gnesta. En man har skadat två personer varav en är allvarligt skadad. Uppgifter gör gällande att en yxa har använts vid brottstillfället. De skadade personerna är förda till sjukshus. Brottsplatsen är avspärrad och teknisk undersökning pågår. En misstänkt gärningsman greps på platsen.  I övrigt kommer inga uppgifter inom kort att lämnas angående ärendet. 09.17 UPPDATERING: Polisens tekniker har varit på plats under natten för en teknisk undersökning. Under dagen kommer detta arbete att fortsätta på brottsplatsen och avspärrningarna kvarstår. Den gripne, en man i 55-årsåldern, anhölls under natten misstänkt för försök till mord i två fall. De skadade personerna är en man i 50-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern. Polisen har i nuläget inga uppgifter om deras skadeläge.

1%
Sverige Vårdinge

Brott jämfört med riket

Läs mer på Brottsplatskartan.se