facebook_pixelSjöstigen 6 Stockholms län, Nacka - hitta.se
Hitta.se

Sjöstigen 6

131 47 Nacka, Nacka Stockholms län

Adress i Nacka i Nacka i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sjöstigen 6.

Hitta hit

En villa byggd 1961

På adressen finns en villa byggd 1961. Huset är 137 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Nacka.

Bolån i Nacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Nacka

Tomten är ca 2790 kvadratmeter

Tomten, SICKLAÖN 53:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SICKLAÖN 53:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nacka

Boendemiljön i Nacka

Området kring Sjöstigen 6 består till 25% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1920- och 1940-talet.

Boendemiljön i Nacka

Tre drönarbilder över Nacka

En drönare har flugit över Nacka och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Nacka från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Bastusjön, Södermanland
Stora Nyckelviken
Skuruparken
Saltängen, Nacka kommun

Människorna i Nacka

Människorna i Nacka

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Nacka bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Nackas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 58 562 kr, vilket är 116% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 975 505 kronor i lån.

+116%

Här i Nacka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sjöstigen 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,4 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,43% (-3,22)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,752% (-2,42)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 28,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

C+48%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 612 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Skuru

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sjöstigen. Snitthyran är 9 622 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

769 meter från adressen ligger Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Björknäs på Björknäs Torg 25.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (34 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (60 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness Nacka, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nacka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Räddningsinsats

Rapporterat måndagen den 19 april kl 06:08

Polispatruller kommer att biträda räddningstjänsten när de undersöker varför det luktar gas i trapphuset till ett bostadshus i Björkhagen.

Uppdatering klockan 18:18 Räddningstjänsten har inte hittat orsaken till det som uppfattades som gaslukt och lämnar platsen tillsammans med polispatrullerna.

Trafikbrott

Rapporterat söndagen den 18 april kl 10:22

Polisen rapporterade en personbilsförare för att ha kört 144 km/h på länsväg 222.

På den vägsträckan där polisen mätte upp förarens hastighet till 144 km/h är högsta tillåtna hastighet 80 km/h. Polisen omhändertog förarens körkort och Transportstyrelsen kommer besluta om hans körkortsbehörighet ska återkallas. Föraren godkände inte att polisen utfärdade en ordningsbot så polisen skrev en anmälan där föraren är misstänkt för hastighetsöverträdelse.

Fylleri/LOB

Rapporterat lördagen den 17 april kl 07:46

Berusad man omhändertogs i Storängen.

Boende ringde SOS Alarm då en berusad man uppehöll sig på altanen. Polisen som var på plats omhändertog mannen med stöd av lag om omhändertagande av berusade personer.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
372%
SverigeNacka

Brott jämfört med riket