facebook_pixelKarlsborgsvägen 5 Stockholms län, Norrtälje - hitta.se
Hitta.se

Karlsborgsvägen 5

761 93 Norrtälje, Norrtälje Stockholms län

En villa byggd 1973

På adressen finns en villa byggd 1973. Huset är 56 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hysingsvik.

Värderingen är 35 000 kr/m²

Villan på Karlsborgsvägen 5 värderas till ca 1 960 000 kr (35 000 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 960 000 kr

Bolån i Norrtälje - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrtälje. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Norrtälje

Tomten är ca 2820 kvadratmeter

Tomten, HYSINGSVIK 3:8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HYSINGSVIK 3:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hysingsvik

Människorna i Hysingsvik

Människorna i Hysingsvik

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Hysingsvik bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Norrtäljes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (49%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 056 kr, vilket är 22% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 686 773 kronor i lån.

+22%

Här i Norrtälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Karlsborgsvägen 5 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,72% (-1,93)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 24,6% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 69% fler röster än riksgenomsnittet.

C+69%

Bostadsmarknaden i Hysingsvik

Just nu finns 3 objekt till salu i Grovstanäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

8 310 meter från adressen ligger Smörblommans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Grosshandlargården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (211 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (173 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hysingsvik

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 9 april kl 06:33

En bilförare som stoppas i Edsbro misstänks för grov olovlig körning. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

Snabbare lagföring är ett arbetssätt som minskar tiden från ett polisingripande till dom – från i genomsnitt 22 till cirka sex veckor. Arbetssättet innebär att polispatrullen gör klart utredningen direkt när de ingripit mot en misstänkt. Patrullen ger den misstänkte en tid i tingsrätten för huvudförhandling vid ingripandet.  Alternativt, om den misstänkte erkänner, får han eller hon skriva på en fullmakt med ett bötesbelopp som sedan fastställs av en åklagare. I båda fallen får den misstänkte en tydligare och snabbare koppling mellan brott och straff, samtidigt som effektiviteten ökar i hela rättskedjan.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 04:20

I samband med räddningsarbetet vid olyckan på E18 södergående vid Ledinge är vägen avstängd för övrig trafik.

Det visade sig att en bilist har kört in i en bil som stod övergiven vid vägkanten i samma riktning. Föraren av den påkörande bilen är förd till sjukhus med ambulanshelikopter med oklara skador.  Patruller är fortsatt kvar på olycksplatsen. Uppdatering klockan 17:40 Under bärgningsarbetet har bådakörfälten varit avstängda men är nu öppna och enheterna har lämnat platsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 31 mars kl 01:11

Polis och ambulans kallas till Söderby mellersta i Roslags-Bro med anledning av en trafikolycka.

Skadeläget är oklart. Uppdatering klockan 13:30 En personbil har körts i diket och föraren är förd till sjukhus i ambulans för vård och kontroll. Bilen kommer att bärgas från platsen. Olyckan orsakar inte några trafikstörningar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
242%
SverigeHysingsvik

Brott jämfört med riket