facebook_pixelNorrbyggebyvägen 64 Stockholms Län, Rånäs - hitta.se

Norrbyggebyvägen 64

762 96 Rånäs, Norrtälje Stockholms Län

Adress i Fasterna i Rånäs i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norrbyggebyvägen 64.

Hitta hit

Bolån i Rånäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Rånäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Rånäs

Boendemiljön i Fasterna

Boendemiljön i Fasterna

Området kring Norrbyggebyvägen 64 består till 13% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och kring sekelskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Ekebyholms slott
Ekebyholmsskolan
Fasta församling
Rånäs slott

Människorna i Fasterna

Människorna i Fasterna

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Fasterna bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrtäljes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 276 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 338 166 kronor i lån.

+4%

Här i Norrtälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Norrbyggebyvägen 64 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,72% (-1,93)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,2% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Hyundai i området.

Fiat
Hyundai

Bostadsmarknaden i Fasterna

Just nu finns 2 objekt till salu i Rånäs

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 16 280 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 13 676 kr/m2 och går upp med 18.06 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

5 962 meter från adressen ligger Bålbro Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1041 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (37 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fasterna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 08:24

Man grips misstänkt för stöld genom inbrott.

Polis beordras till en förskola i Norrtälje där någon ska ha brutit sig in. En hundpatrull söker av området och lyckas påträffa en man i 35-årsåldern som grips misstänkt för stöld genom inbrott. 

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 08:24

Man grips misstänkt för stöld genom inbrott.

Polis beordras till en förskola i Norrtälje där någon ska ha brutit sig in. En hundpatrull söker av området och lyckas påträffa en man i 35-årsåldern som grips misstänkt för stöld genom inbrott. 

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:01

En lastbil har kolliderat med något utmed riksväg 77 i Gottröra. Det är i nuläget oklart om framkomligheten på platsen är påverkad.

I nuläget finns det ingen rapport om att någon person har skadats i olyckan. Polis är på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
242%
SverigeFasterna

Brott jämfört med riket