facebook_pixelBäckvägen 18A Stockholms län, Sollentuna - hitta.se
Hitta.se

Bäckvägen 18A

192 54 Sollentuna, Sollentuna Stockholms län

Adress i Edsberg i Sollentuna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bäckvägen 18A.

Hitta hit

Bolån i Sollentuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollentuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sollentuna

Boendemiljön i Edsberg

Boendemiljön i Edsberg

I området kring Bäckvägen 18 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (249%).

Boendemiljön i Edsberg

Fyra drönarbilder över Edsberg

En drönare har flugit över Edsberg och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Edsberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Edsberg, Sollentuna kommun
Rudbecksskolan, Sollentuna
Edsbergskyrkan
Tunbergsreservoaren

Människorna i Edsberg

Människorna i Edsberg

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Edsberg bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Sollentunas kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 714 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 752 157 kronor i lån.

+13%

Här i Sollentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bäckvägen 18A gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 2,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,12% (-3,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,442% (-2,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

M+62%

Bostadsmarknaden i Edsberg

i Edsberg pågår och planeras det för 259 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Edsberg

Just nu finns det 71 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bäckvägen. Snitthyran är 5 544 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

537 meter från adressen ligger Snäckbackens förskola för barn med Hörselnedsättning.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Djupdalsvägen 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Choice restaurang och Green Olive i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (857 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (10 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Edsberg, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Edsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 6 mars kl 08:06

En bilist uppmärksammar att framförvarande bil framförs vingligt på Norrortsleden och ringer polisens ledningscentral.

Bilisten rapporterade position till ledningscentralens operatör som beordrade en polispatrull för att kontrollera aktuellt fordon och förare. Fordonet stoppades och föraren fick blåsa i ett sållningsinstrument. Resultatet av det initiala testet gjorde att misstanke om rattfylleri uppstod och föraren fick följa med polispatrullen till polisstation för ytterligare provtagning i ett bevisinstrument och utredning. Föraren har erbjudits arbetssättet SMADIT, Samverkan mot alkohol och droger i trafiken.

Rån

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 04:24

Polis har varit i en bostad i Täby efter uppgifter om att en målsägande blivit rånad på tillhörigheter.

Två gärningspersoner har tagit sig in i bostaden genom att spraya målsäganden i ansiktet med någon vätska. De har tillgripit värdesaker och sedan lämnat på okänt sätt. Händelsen ska ha inträffat cirka en timme innan larmet till polisen och efter initiala utredningsåtgärder på plats är ingen gripen. Det finns ingen uppgift om att målsäganden var i behov av sjukvård. Anmälan skrivs om rån.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 06:45

Minst fyra maskerade gärningspersoner är misstänkta för att ha gjort inbrott i en av butikerna i en centrumanläggning i Kista.

När polisen kom till platsen hade gärningspersonerna lämnat platsen med teknikvaror från butiken till ett okänt värde. Gärningspersonerna kan ha åkt från platsen i en personbil. Polisen är på plats för att samla in information om vad som har hänt. Uppdatering klockan 10:06 Polisen är inte kvar på platsen och det initiala sökandet efter gärningspersonerna blev utan resultat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
324%
SverigeEdsberg

Brott jämfört med riket