facebook_pixelDjupdalsvägen 10 Stockholms län, Sollentuna - hitta.se
Hitta.se

Djupdalsvägen 10

192 51 Sollentuna, Sollentuna Stockholms län

Adress i Edsbacka i Sollentuna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Djupdalsvägen 10.

Hitta hit

Bolån i Sollentuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollentuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sollentuna

Boendemiljön i Edsbacka

Boendemiljön i Edsbacka

I området kring Djupdalsvägen 10 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (86%).

Boendemiljön i Edsbacka

Fem drönarbilder över Edsbacka

En drönare har flugit över Edsbacka och tagit fem bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Edsbacka från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Edsbacka krog
Elefanten, Sollentuna
Upplands runinskrifter 96
Sollentuna sim- och sporthall

Människorna i Edsbacka

Människorna i Edsbacka

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Edsbacka bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Sollentunas kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 064 kr, vilket är 14% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 438 044 kronor i lån.

+14%

Här i Sollentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Djupdalsvägen 10 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 2,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,12% (-3,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,442% (-2,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,0% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+39%

Bostadsmarknaden i Edsbacka

i Edsbacka pågår och planeras det för 316 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Kista

Just nu finns det 61 hyreslägenheter att byta till i närheten av Djupdalsvägen. Snitthyran är 5 998 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

299 meter från adressen ligger Förskolan Edsbacka.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Djupdalsvägen 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Choice restaurang och Green Olive i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (610 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Edsberg, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Edsbacka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 12 april kl 08:28

En man frihetsberövades sedan han hotat en närstående i Sollentuna.

Mannen uppmärksammades av allmänhet när han stod och skrek hot riktade mot en närstående. Polis som kom till platsen omhändertog mannen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Han misstänks för olaga hot.

Skadegörelse

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 07:57

Samtal om barn i Edsberg som kastar sten mot byggnad och bilar.

Polis beordrades till Edsberg efter samtal om att barn i cirka 10-årsåldern kastade sten på en byggnad samt på bilar. Ett fönster på en byggnad ska ha gått sönder.  Polis anträffades barnen som kommer att bli hemkörda till vårdnadshavare.

Rån

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 05:06

Överfallslarm från butik i Häggvik efter att två unga gärningsmän tillgripit gods.

Polis är på plats i Häggvik med anledning av ett rån. Det var klockan 16.49 som personal vid en butik larmade då två maskerade gärningsmän i tonåren varit inne i butiken och tillgripit kontanter och tobak. I samband med händelsen, som rubriceras som rån, uppvisade gärningsmännen ett knivliknande föremål. Gärningsmännen sprang sedan från platsen via Häggviksvägen i riktning OKQ8. Polis pratar med vittnen och söker efter gärningspersonerna. Polis går även igenom övervakningsfilm.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
324%
SverigeEdsbacka

Brott jämfört med riket