Hitta.se

Djupdalsvägen 10

192 51 Sollentuna, Sollentuna Stockholms län

Adress i Edsbacka i Sollentuna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Djupdalsvägen 10.

Hitta hit

Bolån i Sollentuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollentuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 2,38%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 2,41% (maj 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 2,38% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 595 992 kronor och den första avbetalningen är 3 650 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Sollentuna

Boendemiljön i Djupdalsvägen 10

Boendemiljön i Djupdalsvägen 10

Djupdalsvägen 10 ligger i Sollentuna

I området kring Djupdalsvägen 10 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 2000-talet.

Boendemiljön i Djupdalsvägen 10

Drönarfoton över Edsbacka

En drönare har flugit över Edsbacka och tagit drönarbilder med 360° helikopterperspektiv. Se bilder över Edsbacka eller kolla om ditt hus finns med.

Vårdcentraler och apotek i närheten av Djupdalsvägen 10

991 meter från bostaden ligger apoteket Kronans Apotek.

Närmaste vårdcentral är Distriktssköterska Edsbergs Vårdcentral som ligger på Edsbergs Torg 1.

Människorna i Djupdalsvägen 10

Människorna i Djupdalsvägen 10

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Djupdalsvägen 10 har 2% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 10% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (28%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I Edsbacka är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 064 kr, vilket är 14% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 438 044 kr i lån.

+14%

Här i Sollentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 2,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,12% (-3,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,442% (-2,73)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Sollentunas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen.

Kristdemokraterna är ovanligt starka i Edsbacka

I valdistriktet röstar man borgerligt. Kristdemokraterna får 39% fler röster än riksgenomsnittet. Socialdemokraterna är största parti med 25% av rösterna.

KD+39%

Bostadsmarknaden i Edsbacka

i Edsbacka pågår och planeras det för 235 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 536 objekt till salu i Edsbacka

Fordonsmarknaden nära Sollentuna

Fordonsfakta för Sollentuna

I närheten av Sollentuna finns det just nu totalt 2 359 bilar till salu, varav 103 hybridbilar och 1 176 dieselbilarwayke.se

 • Ikon

  Vanligaste biltypen i Sollentuna?
  De flesta i Sollentuna är intresserade av att köra en SUV.

 • Ikon

  Vilket märke rattas mest i Sollentuna?
  Volkswagen är det vanligaste att köra i Sollentuna.

 • Ikon

  Vilken färg på bilen är vanligast i Sollentuna?
  För att passa in i Sollentuna ska du köra en vit bil.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

299 meter från adressen ligger Förskolan Edsbacka.

Närmaste grundskola är Gärdesskolan (430 meter), som är en kommunal skola med ca 637 elever i årskurserna 1-9. Här har 88 av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Yrkesgymnasiet Sollentuna (52 meter), som är en privat skola med ca 233 elever. Här har 51 av lärarna lärarexamen och det går 18 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Djupdalsvägen 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Choice restaurang och Café Skytten i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (610 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Edsberg, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Djupdalsvägen 10

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 16 juni kl 13:08

Fordonsförare rapporterades för flertalet brott efter att ha försökt undkomma polisen.

En polispatrull fick syn på ett fordon i Tureberg som de ville stoppa och kontrollera. Men det aktuella fordonet valde att försöka undkomma varpå ett kortade förföljande inleddes. Två personer sprang ifrån bilen men polisen hann ikapp dem. Föraren misstänks i nuläget för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, grovt drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Passageraren misstänks i nuläget inte för något brott.

Olaga intrång

Rapporterat onsdagen den 15 juni kl 10:55

Okänd gärningsperson har olovligen varit inne på en byggarbetsplats.

Vaktbolag fick in larm från en byggarbetsplats i Tureberg. Vaktbolaget hade uppgift om att en obehörig person uppehöll sig på området. När polisen var på plats var ingen person kvar inne på byggarbetsplatsen. Polisen skrev anmälan angående olaga intrång.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 19 juni kl 10:10

En person misstänks för rattfylleri på Norrortsleden.

Bilföraren stoppades i höjd med trafikplats Hagalund. Polisen gjorde en kontroll med sållningsinstrument och det gav positivt utslag. Föraren togs med till stationen för fortsatt provtagning. Poliser, bilinspektörer, tullpersonal och personal hos Kustbevakningen har rätt att utföra alkoholutandningsprov på väg.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
324%
SverigeDjupdalsvägen 10

Brott jämfört med riket