facebook_pixelEdsbergs Sportfält Stockholms län, Sollentuna - hitta.se
Hitta.se

Edsbergs Sportfält

Stockholms län

Bolån i Sollentuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollentuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sollentuna

Boendemiljön i Edsbergs Sportfält

Människorna i Edsbergs Sportfält

Familjer med barn i grundskoleålder

I Edsbergs Sportfält har 20% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 75% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (28%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

Här i Sollentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 2,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,12% (-3,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,442% (-2,73)

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 198 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Edsberg

Just nu finns det 53 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ribbings Väg. Snitthyran är 7 119 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i området

På Ribbings Väg 91 ligger Snäckbackens förskola för barn med Hörselnedsättning.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

I området finns fyra livsmedelsbutiker, bl.a. Lidl på Djupdalsvägen 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Skytten och Choice restaurang i området.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

För den träningsintresserade finns SATS BASE Edsberg i området.

Händelser och brott i närheten av Edsbergs Sportfält

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 01:46

I samband med att en polispatrull körde efter en bil som framfördes vingligt på E4:an söderut krockade bilen med två andra fordon.

Den som framförde bilen som körde in i två andra personbilar greps på platsen och är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grovt drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen och grov olovlig körning. Ingen person skadades vid olyckan. Olyckan skapade långa köer då två bilar behövde bärgas från platsen. Bärgningsarbetet är nu klart och trafiksituationen är normal igen.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 11:16

I Edsberg stoppade och kontrollerade polisen en moped och dess förare samt passagerare.

Föraren rapporterades för att han kört en moped som är avställd. Passageraren rapporterades för att han inte hade använt godkänd skyddshjälm. Det fastställda bötesbeloppet för att ha brukat ett avställt fordon är 1 200 kronor. Det fastställda bötesbeloppet för att inte ha använt godkänd skyddshjälm är 1 500 kronor.

Rån

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:37

Tre unga män maskerade med munskydd hotade målsäganden med pistol och kniv i ett garage i Edsberg och tillgrep värdesaker.

Förövarna uppfattades vara i övre tonåren och efter rånet försvann de från garaget till fots i okänd riktning. Flera patruller och hundpatrull är på plats och i området och söker efter rånarna. Målsäganden är chockad men inte fysiskt skadad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
324%
SverigeEdsbergs Sportfält

Brott jämfört med riket