facebook_pixelDuvbovägen 109 Stockholms län, Spånga - hitta.se
Hitta.se

Duvbovägen 109

163 40 Spånga, Stockholm Stockholms län

Adress i Bromsten i Spånga i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Duvbovägen 109.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1993

Fastigheten på Duvbovägen 109 är ett flerfamiljshus byggt 1993.

Bolån i Spånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Spånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Spånga

Boendemiljön i Bromsten

Boendemiljön i Bromsten

I området kring Duvbovägen 109 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (45%).

Wikipediafoton från närområdet

Spånga
Spånga socken
Upplands runinskrifter 81
Svandammen, Stockholm

Människorna i Bromsten

Människorna i Bromsten

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Bromsten bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 391 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 754 047 kronor i lån.

-18%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Duvbovägen 109 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,4% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

V+57%

Bostadsmarknaden i Bromsten

i Bromsten pågår och planeras det för 289 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Spånga - Bromsten

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Duvbovägen. Snitthyran är 7 192 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

201 meter från adressen ligger Bullerbyn Fältvägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära Bromsten på Duvbovägen 107.

Lockas man av restaurangbesök finns El Toro och Bromstens krog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1956 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (186 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Gymmet Spånga, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bromsten

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 08:08

Polis kallas till Gamla Bromstensvägen/Sundbyvägen med anledning av en trafikolycka där en cyklist och en bilist är inblandade.

På cykeln färdades en mamma med sitt barn i barnstol. Båda hade hjälm och ingen uppges ha skadats vid olyckan. De har dock åkt med ambulansen till sjukhus för kontroll. Föraren av bilen har fått en ordningsbot för att ej ha iakttagit väjningsplikt.  Trafiksituationen är normal på platsen.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 06:00

En berusad kvinna har med sin bil i Spånga kört på ett annat fordon.

Mannen vars bil har blivit påkörd har tagit bilnycklarna från den andra föraren, detta för att förhindra att hon kör vidare med bilen. Kvinnan lämnar platsen men påträffas av polis i sin bostad. Gärningspersonen frihetsberövas och medtas till polisstation för kroppsbesiktning. En anmälan rubricerad rattfylleri och smitning från trafikolycka upprättas.

Sjukdom/olycksfall

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 04:58

Två personer har påträffats medvetslösa på Spånga station.

Båda två har förts med ambulans till en vårdinrättning. Polisen misstänker inget brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeBromsten

Brott jämfört med riket