facebook_pixelUtgårdsvägen 58 Stockholms län, Spånga - hitta.se
Hitta.se

Utgårdsvägen 58

163 54 Spånga, Stockholm Stockholms län

Adress i Solhem i Spånga i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Utgårdsvägen 58.

Hitta hit

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 140 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Solhem.

Värderingen är 55 878 kr/m²

Villan på Utgårdsvägen 58 värderas till ca 9 220 000 kr (55 878 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

9 220 000 kr

Bolån i Spånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Spånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Spånga

Tomten är ca 755 kvadratmeter

Tomten, TOFFELBLOMMAN 23, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TOFFELBLOMMAN 23 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Solhem

Människorna i Solhem

Människorna i Solhem

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Solhem bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 42 901 kr, vilket är 58% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 910 046 kronor i lån.

+58%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Utgårdsvägen 58 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 98% fler röster än riksgenomsnittet.

L+98%

Bostadsmarknaden i Solhem

i Solhem pågår och planeras det för 309 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Kista

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Utgårdsvägen. Snitthyran är 8 233 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

146 meter från adressen ligger Förskolan Sol och Dur.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Spånga Torg på Värsta Allé 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Västerorts Pizzagrossist och Baan Thai i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1102 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (160 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, World Class, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Solhem

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Vapenlagen

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 01:30

Polisen fick in uppgifter att en person kan ha lämnat över vapenliknade föremål till en annan person i ett industriområde i Spånga.

Polisen har varit på plats för att undersöka uppgifterna. Det har inte kommit fram någon nya uppgifter kring detta när polisen var på plats. På de inkomna uppgifterna kommer polisen skriva en anmälan angående brott mot vapenlagen.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:54

Under räddning- och bärgningsarbetet vid en trafikolycka i Kälvesta påverkas trafiken.

Olyckan har skett på Björnidegränd vid korsningen med Sörgårdsvägen. Två personer har förts till sjukhus med ambulans. Båda var vid medvetandet när de fördes till sjukhus för undersökning. Två personbilar kommer bärgas från olycksplatsen. Up pdatering klockan 20:24 Polisen är inte kvar på plats i och med att arbetet kring olyckan är avklarat. Polisen kommer utreda olyckan för att få fram hur den skedde.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:23

Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare samt passagerare i Hässelby villastad.

Stoppet genomfördes på Skattegårdsvägen. Föraren är misstänkt för att hon har kört bilen utan giltig behörighet. Hon rapporterades för grov olovlig körning då hennes körkortsbehörighet är återkallat. Hon är även misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Polisen tog den misstänkta narkotikan i beslag och den ingår i utredningen. När passageraren kontrollerades uppstod misstanken om narkotikabrott genom innehav. Han är identifierad och den misstänkta narkotikan är tagen i beslag. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeSolhem

Brott jämfört med riket