facebook_pixelSannadalsvägen 20 Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Sannadalsvägen 20

117 65 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress i Gröndal i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sannadalsvägen 20.

Parkeringsförbud

Städdag på tisdagar 08:00-16:00.
Läs mer på stockholm.seStockholms stad

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1938

Fastigheten på Sannadalsvägen 20 är ett flerfamiljshus byggt 1938.

Snittvärderingen är 71 979 kr/m²

Snittvärderingen på Sannadalsvägen 20 är ca 71 979 kr/m².

Värdera bostad på Sannadalsvägen 20

Evaluation

Värdeindikation

71 979 kr/m2

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön i Gröndal

Boendemiljön i Gröndal

I området kring Sannadalsvägen 20 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (36%).

Wikipediafoton från närområdet

Nynäs, Gröndal
Lundbergs konditori
Sannadalsberget
Kvarteret Ljuskronan och Ljussaxen

Människorna i Gröndal

Människorna i Gröndal

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Gröndal bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 60% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 442 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 409 599 kronor i lån.

+5%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sannadalsvägen 20 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,7% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 258% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+258%

Bostadsmarknaden i Gröndal

i Gröndal pågår och planeras det för 353 lägenheter och snittpriset är 61 176 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Gröndal

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sannadalsvägen. Snitthyran är 6 655 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

97 meter från adressen ligger Karlavagnen.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Gröndalsvägen 36.

Lockas man av restaurangbesök finns Delfin asiatisk wok och Nybohovs Festlokal i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Sannadalsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (92 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Liljeholmen, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gröndal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 05:20

En bilist har fått stopp på Essingeleden söderut vid Aspudden och står hindrande i mittfilen. Det finns risk för olycka.

Polispatrull och skyddsbil från Trafik Stockholm åker mot platsen. 

Häleri

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:34

Patrullen har kontrollerat två män i Liljeholmen efter uppgifter om att de försökt bryta upp flera förråd.

När vittnet såg personerna hade de verktyg i händerna som de försökte bryta upp förråden med. Vittnet skrämde iväg männen men kunde lämna en bra beskrivning på dem till patrullen. Vid kontrollen uppkom misstanke om häleri eftersom det påträffades misstänkt stöldgods i de stora väskor som männen hade med sig. Godset är taget i beslag. Männen är identifierade och hörda på plats och sedan frigivna. De är fortsatt misstänkta i ärendet.    

Djur

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 10:27

Det kommer samtal om att fåglar fryst fast i isen i södra Stockholm. Det är dock inte ett ärende polisen hanterar med kontakt förmedlas.

En inringare har sett två svarta fåglar, troligen kajor, som verkar fryst fast i alternativt på isen i södra Stockholm. Detta är dock inte ett ärende som polisen åker på men kontakt förmedlas till andra instanser. Rent generellt gör Stockholms vildfågel rehab ett stort jobb med fåglar i Stockholms län. De har tillstånd att omhänderta och hålla alla arter av fåglar som förekommer naturligt i Sverige och samverkar bland andra med polis. Det är dock inte klarlagt att de fastfrusna kajorna är ett ärende för dem. Inte sällan kommer fåglar som upplevs sitta fast loss själva efter en stund.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
716%
SverigeGröndal

Brott jämfört med riket