facebook_pixelSjöviksvägen 22 Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Sjöviksvägen 22

117 60 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress i Liljeholmskajen i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sjöviksvägen 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2008

Fastigheten på Sjöviksvägen 22 är ett flerfamiljshus byggt 2008.

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön i Liljeholmskajen

Boendemiljön i Liljeholmskajen

I området kring Sjöviksvägen 22 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (41%).

Flerbostadshusen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil beroende på byggherre. Ofta är husen byggda med energioptimering och miljö i fokus. Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Boendemiljön i Liljeholmskajen

Tre drönarbilder över Liljeholmskajen

En drönare har flugit över Liljeholmskajen och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Liljeholmskajen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

La storia della terra (skulptur)
Förskolan Sjötorget
Nybohovsstationen
Årstadal

Människorna i Liljeholmskajen

Människorna i Liljeholmskajen

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Liljeholmskajen bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 66% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 87%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 39 933 kr, vilket är 47% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 773 861 kronor i lån.

+47%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sjöviksvägen 22 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 126% fler röster än riksgenomsnittet.

L+126%

Bostadsmarknaden i Liljeholmskajen

i Liljeholmskajen pågår och planeras det för 1207 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Karolinska/Hagastaden

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 79 959 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 69 647 kr/m2 och går upp med 33.79 %.

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sjöviksvägen. Snitthyran är 12 663 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

40 meter från adressen ligger Ängen Ingenjörsvägen 43.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LIDL på Liljeholmstorget 44.

Lockas man av restaurangbesök finns Westers och Bankomat Seaside i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (148 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (198 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness24Seven, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Liljeholmskajen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 09:27

SOS Alarm hade fått samtal om en övergiven permobil vid en av bryggorna i närheten av gamla Årstabron.

När polisen och räddningstjänsten var på plats för att kontrollera den övergivna permobilen kom ägaren tillbaka till platsen i den båt han varit ute och åkt med. Räddningstjänsten och polisen är inte kvar på platsen.

Fylleri/LOB

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 06:38

Från Södermalm körde polisen hem två berusade tonårsflickor till sina föräldrar.

En av tonårsflickorna ringde till polisen och bad om hjälp då hon och hennes kamrat var berusade och behövde hjälp. Tonårsflickorna var vid en fotbollsplan i närheten av Rosenlundsgatan och väntade kvar där tills polisen kom dit. Polisen som körde hem tonårsflickorna informerade även Socialtjänsten om händelsen.

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 11:14

På Södermalm rapporterade polisen en motorcyklist för att ha kört fordonet utan giltig behörighet.

Polisen stoppade och rapporterade den motorcyklist som körde förbi en trafiksignal när den markerade rött. Detta skedde i korsningen mellan Hornsgatan och Långholmsgatan. I samband med detta uppmärksammades det att föraren inte hade någon giltig behörighet för att köra motorcykeln. Han rapporterades då även för olovlig körning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
716%
SverigeLiljeholmskajen

Brott jämfört med riket