facebook_pixelTorphagsvägen 4 Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Torphagsvägen 4

114 18 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress i Ekhagen i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torphagsvägen 4.

Parkeringsförbud

Städdag på onsdagar 08:00-16:00.
Läs mer på stockholm.seStockholms stad

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1935

Fastigheten på Torphagsvägen 4 är ett flerfamiljshus byggt 1935.

Snittvärderingen är 72 480 kr/m²

Snittvärderingen på Torphagsvägen 4 är ca 72 480 kr/m².

Värdera bostad på Torphagsvägen 4

Evaluation

Värdeindikation

72 480 kr/m2

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön i Ekhagen

Boendemiljön i Ekhagen

I området kring Torphagsvägen 4 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (48%).

Boendemiljön i Ekhagen

Två drönarbilder över Ekhagen

En drönare har flugit över Ekhagen och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Ekhagen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Villa Sofielund
Bergianska trädgården
Lappkärrsberget
Cosmonova

Människorna i Ekhagen

Människorna i Ekhagen

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Ekhagen bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 61% som högutbildade. 14% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 310 kr, vilket är 30% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 853 558 kronor i lån.

+30%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Torphagsvägen 4 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 20,4% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 195% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+195%

Bostadsmarknaden i Ekhagen

i Ekhagen pågår och planeras det för 417 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Hagalund

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Torphagsvägen. Snitthyran är 7 629 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

624 meter från adressen ligger Forskaren.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Lappis på Professorsslingan 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Professorn och Restaurang Lantis i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (214 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (92 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ekhagen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 04:06

En fotgängare har blivit påkörd av en bilist på ett övergångsställe på Östermalm.

Olyckan inträffade Östermalmsgatan/Verdandigatan och fotgängaren, en äldre man, är förd till sjukhus. Patrull kommer att åka dit för att hålla förhör med honom. Bilföraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. 

Kontroll person/fordon

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 06:35

Flera personer har ringt till polisen om att en mörkt klädd person har korsat E4:an till fots vid Haga Norra.

En polisbil är på plats och letar sedan någon minut och har hittills inte gjort några observationer som överensstämmer med de vittnen som hört av sig och är oroliga.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 07:25

Olyckan på E4 norrgående riktning i höjd med Haga norra påverkar trafiken.

Den fordonsförare som polisen skulle kontrollera stannade inte till en början. I höjd med Haga norra på E4 krockade föraren av det flyende fordon med ett annat fordon.  Den uppgiften som finns om skadade personer är att en person är skadad, den skadade personen är vid medvetande på olycksplatsen. Polisen kontrollerar två personer från det flyende fordonet. Uppdatering klockan 19:55 De två män som kontrollerades från det flyende fordonet är gripna och misstänks för penningtvättsbrott. Två fordon kommer bärgas från platsen. Den person som skadades vid olyckan är förd till sjukhus med ambulans. Uppdatering klockan 20:11 Ett av körfälten förbi olycksplatsen har öppnats för förbipasserande trafik. Uppdatering klockan 22:04 När räddning- och bärgningsarbetet var avklarat kunde alla körfält användas för norrgående trafik. Uppdatering klockan 22:44 Polisens första stoppförsök genomfördes på Sveavägen. Förutom en anmälan angående misstänkt penningtvätt kommer en anmälan lämnas över till SU, Särskilda utredningar, vilket är rutin när en trafikolycka med personskada har skett i närheten av ett förföljande.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
615%
SverigeEkhagen

Brott jämfört med riket