Sadelmakarvägen 10 Stockholms län, Tullinge - hitta.se

Sadelmakarvägen 10

146 33 Tullinge, Botkyrka Stockholms län

Adress i Tullinge i Tullinge i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sadelmakarvägen 10.

Hitta hit

29 nyinflyttade i grannskapet

Senaste året flyttade 29 personer in.

Räkna på ditt bolån i Tullinge. Ansök och få individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!

Boendemiljön i Tullinge

housing_info

Området kring Sadelmakarvägen 10 består till 52% av småhus. Det är vanligt med radhus som för det mesta är byggda på 70-talet.

drones

Sex drönarbilder över Tullinge

En drönare har flugit över Tullinge och tagit sex bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Tullinge från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Åsikter om Sadelmakarvägen 10

Vad tycker du om Sadelmakarvägen 10?

Människorna i Tullinge

area_interests

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Tullinge bor 49% kvinnor och 51% män. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Tullinge har 19% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 27% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (27%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 49% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 45% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 76%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 183 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 316 028 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

+8%

Här i Botkyrka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sadelmakarvägen 10 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,15(-1,50)

12,08(0,80)

0,242(0,00)

Summa

32,472(-0,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,8% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+47%

Bilägande

Man kör gärna Saab och Skoda i området.

Parkeringsplatser & Lokaltrafik

Närmaste parkeringsplatserna i området är Helix Rättspsykatri - Besökande och Rörmossevägen 25.

890m

Parkering Områdeskod 50119 (EasyPark)

Helix Rättspsykatri - Besökande

949m

Parkering Områdeskod 3641 (EasyPark)

Rörmossevägen 25

Parkeringsplatser presenteras av easypark logo .
Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt.Ladda ner här

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor, fem grundskolor och två gymnasieskolor i närheten

629 meter från adressen ligger Römossen Förskola.

Närmaste grundskola är Södertörns Friskola (1 418 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Tullinge Gymnasium (692 meter), som är en kommunal skola.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Matextra Tullinge på Nyängsvägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Tullinge Pizzeria o Restaurang och Coffee House by George i närheten.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (2023 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (99 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Stockholm Tullinge, elva minuters promenad från adressen.

Arbetsmarknaden i Tullinge

Jobb i närheten

Just nu finns det 38 lediga jobb i Botkyrka, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Stockholms län. Bland annat söker man:

- Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

- Ventilationsingenjör

- Fysioterapeut/Sjukgymnast

- Studieledare

- Trafikkoordinator

Exempel på företag som anställer just nu:

- Bjuvs kommun, Varagårdsskolan

- Bjuvs kommun, Fastighetsavdelningen

- Region Skåne, Primärvården

- Bjuvs kommun, Jens Billeskolan

- Randstad AB

100%
Stockholms länBotkyrka

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Tullinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 16 september kl 10:55

Mellan klockan 06-09 pågick trafikkontroller på flera platser i Stockholms län. Här är ett urval av de som pågick under den nämnda tiden.

Botkyrka kommun På Sankt Botvidsvägen stoppades ett 30-tal förare. De utandningsprov som gjordes i sållningsinstrumentet var alla utan anmärkningar. Fyra fordonsförare rapporterades för att ha kört över gällande hastighet, på den aktuella platsen är det 30km/h. Polisen omhändertog ett körkort, en av de fyra förarnas, och det kommer lämnas över till Transportstyrelsen som är de som beslutar om körkortsbehörigheten ska återkallas eller inte. Huddinge kommun En person medtogs till stationen för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri i samband med trafikkontrollen på Huddingevägen. Vid den fortsatta utredningen inne på stationen uppmättes inte någon straffbar mängd alkohol i förarens utandningsluft. Hon är inte misstänkt för rattfylleri. Stockholms stad Kungsholmens stadsdelsförvaltning Vid kontrollen på Klarastrandsleden rapporterades elva fordonsförare rapporterades för att ha använt mobiltelefonen under färd. En förare rapporterades för att ha kört fordonet utan giltig behörighet. Vid kontrollen på Nordenflychtsvägen rapporterades tre fordonsförare för hastighetsöverträdelse. På den aktuella sträckan är högsta gällande hastighet 30km/h, Södertälje kommun En person medtogs till stationen för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri i samband med trafikkontrollen på Prästgårdsvägen. Inne på stationen uppmättes förarens alkoholhalt till 0.15 milligram per liter utandningsluft, han är misstänkt för rattfylleri. Upplands Väsby kommun Sju förare rapporterades för hastighetsöverträdelse på Bjursvägen. På den aktuella sträckan är högsta tillåtna hastigheten 40 km/h. En förare rapporterades för att ha använt mobiltelefon under färden. Vallentuna kommun På Lingbersvägen rapporterades 20 fordonsförare, de flesta för hastighetsöverträdelse. På den aktuella platsen är det 30 km/h. En förare rapporterades för att inte använt bilbälte under färd. Värmdö kommun 24 stycken fordonsförare kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri vid kontrollen på Ösby skolväg. Alla prov var utan anmärkning. 12 stycken fordonsförare kontrollerades vid Strömma. Allt var utan anmärkning vid dessa kontroller.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 10 september kl 07:01

Misstänkt rattfylleri i samband med kontroll av fordonsförare i Flemingsberg.

Ett fordon stoppades och kontrollerades i Flemingsberg. Vid kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri och föraren fick följa med till stationen för fortsatt utredning. En anmälan gällande rattfylleri kommer att upprättas.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 7 september kl 09:14

Inringaren har ertappat två tjuvar som brutit sig in i hans förråd i Tullinge och stulit en motorcykel. Tjuvarna rullar iväg fordonet.

Målsäganden springer efter och tjuvarna lämnar då mc:n och springer. Efter spårning med hundpatrull har två personer gripits i närområdet misstänkt för stöldförsöket.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
5%
SverigeTullinge

Brott jämfört med riket