facebook_pixelSolbergavägen 20 Stockholms län, Tyresö - hitta.se
Hitta.se

Solbergavägen 20

135 67 Tyresö, Tyresö Stockholms län

Adress i Solberga i Tyresö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solbergavägen 20.

Hitta hit

Värderingen är 66 969 kr/m²

Huset på Solbergavägen 20 värderas till ca 4 420 000 kr (66 969 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 420 000 kr

Bolån i Tyresö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tyresö. Genomsnittlig ränta föregående månad (juni 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (juni 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tyresö

Tomten är ca 2760 kvadratmeter

Tomten, TYRESÖ 1:606, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TYRESÖ 1:606 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Solberga

Människorna i Solberga

Människorna i Solberga

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Solberga bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Tyresös kommun (47 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 45% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 142 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 244 004 kronor i lån.

+0%

Här i Tyresö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Solbergavägen 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,50% (-2,15)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,822% (-1,35)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

M+51%

Bostadsmarknaden i Solberga

i Solberga pågår och planeras det för 364 lägenheter och snittpriset är 77 253 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 80 objekt till salu i Brevik

Just nu finns det 29 hyreslägenheter att byta till i närheten av Solbergavägen. Snitthyran är 7 968 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

343 meter från adressen ligger Familjedaghemmet Anna och Jonas Jehrlander HB.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Primavera i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (295 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (123 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Solberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 23 juli kl 08:45

Ingen misstanke om brott vid den brand som var utomhus i Bollmora.

Branden har varit på en uteplats och ingen person skadades vid branden. Polisen skrev anmälan angående skadegörelse utan misstanke om brott.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 21 juli kl 08:12

Polisen grep den man som är misstänkt för att ha skadat sin sambo.

Misshandeln har skett inomhus och i bostaden fanns deras gemensamma barn. Brottsoffret talade om att hon inte behövde ambulanssjukvård. Socialtjänsten är informerad om varför polisen var i bostaden och vilka åtgärder som gjordes. Uppdatering klockan 13:43 Efter beslut av åklagare är mannen anhållen på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 19 juli kl 11:45

Fem fordonsförare rapporterades för hastighetsöverträdelse.

Under förmiddagen genomförde områdespoliserna en trafikkontroll på Njupkärrsvägen. På den aktuella sträckan är högsta hastighet 40 km/h och det finns en fritidsverksamhet i närheten. Den som mättes för den högsta hastigheten mättes till att ha kört 53 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 400 kronor. Vad gör en områdespolis? Områdespolisens uppdrag är att jobba lokalt och långsiktigt. En områdespolis blir oftast igenkänd i lokalsamhället och får veta av boende och andra vad som upplevs otryggt och störande på gator och torg. M edborgarlöfte Lokalpolisområde Nacka har en överenskommelse med Tyresö kommun, att tillsammans bedriva ett brottsföre­ byggande arbete. Utgångspunkten i samverkan är att polisen och kommunen har sitt ansvar och uppdrag utifrån lagar, regler och styrdokument. Lokalpolisområde Nacka kommer ha stort fokus på följande områden; Ungdomar, trygghet, narkotika och trafik. Medborgarlöftet angående trafik har följande lydelse: Vi kommer att bedriva insatser och kontroller i trafiken, både fasta och rörliga. Detta i syfte att sänka antalet skadade och dödade i trafiken. Trafikinsatserna kommer att ha fokus på att övervaka hastighet och beteende, upptäcka och rapportera rattfyllerister och vårdslösa trafikanter. Ett stort fokus kommer att föreläggas på vägar som angränsar till skolor och olycksdrabbade vägar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeSolberga

Brott jämfört med riket