facebook_pixelHasselgatan 45 Stockholms län, Upplands Väsby - hitta.se
Hitta.se

Hasselgatan 45

194 37 Upplands Väsby, Upplands Väsby Stockholms län

Adress i Hammarby i Upplands Väsby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hasselgatan 45.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Hasselgatan 45 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Upplands Väsby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Upplands Väsby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Upplands Väsby

Boendemiljön i Hammarby

Människorna i Hammarby

Människorna i Hammarby

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Hammarby bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Upplands Väsbys kommun (46 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 757 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 709 409 kronor i lån.

-31%

Här i Upplands väsby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Hasselgatan 45 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,52% (-2,13)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,842% (-1,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,1% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 96% fler röster än riksgenomsnittet.

V+96%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 302 lägenheter och snittpriset är 38 970 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 74 objekt till salu i

Just nu finns det 27 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hasselgatan. Snitthyran är 9 096 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

339 meter från adressen ligger Förskolan Hopprepet.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Sigma på Hammarbyvägen 16.

Lockas man av restaurangbesök finns The White Horse Pub & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (788 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (107 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, K4 Naprapati & Träning, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hammarby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:09

Den personbilsförare som polisen skulle stoppa och kontrollera i Upplands Väsby valde till en början att inte stanna.

Föraren stannade fordonet på Centralvägen och lämnade platsen springandes. Polisen sprang ifatt föraren och han är misstänkt för rattfylleri. Uppdatering klockan 23:30 Föraren medtogs för fortsatt utredning angående grovt rattfylleri. Han är även misstänkt för grov olovlig körning. Polisen tog personbilen i beslag med stöd av 7§ trafikbrottslagen. Detta för att förhindra att föraren kör bilen igen.

Skadegörelse

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 07:35

Ordningsvakter i Upplands Väsby centrum grep en man som är misstänks för skadegörelse genom klotter.

Polisen som var på plats identifierade mannen och hävde gripandet. Mannen är fortfarande misstänkt för skadegörelse genom klotter.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 11:43

En bil framförs vingligt, kört in i en vägskylt och har varit över på fel vägbana vid tpl Glädjen. Vittnet åker efter och larmar polis.

När föraren kör in på en parkeringsplats och vittnet tar kontakt uppfattar han föraren som berusad.  Vittnet är villig att vittna på körningen. Uppdatering klockan 10:30 Det visade sig att mannen inte var påverkad. Han är delgiven misstanke om vårdslöshet i trafik, men är inte frihetsberövad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
174%
SverigeHammarby

Brott jämfört med riket