facebook_pixelLövstavägen 70 Stockholms län, Upplands Väsby - hitta.se
Hitta.se

Lövstavägen 70

194 42 Upplands Väsby, Upplands Väsby Stockholms län

Adress i Runby i Upplands Väsby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lövstavägen 70.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1984

Fastigheten på Lövstavägen 70 är ett flerfamiljshus byggt 1984.

Snittvärderingen är 30 039 kr/m²

Snittvärderingen på Lövstavägen 70 är ca 30 039 kr/m².

Värdera bostad på Lövstavägen 70

Evaluation

Värdeindikation

30 039 kr/m2

Bolån i Upplands Väsby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Upplands Väsby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Upplands Väsby

Boendemiljön i Runby

Människorna i Runby

Människorna i Runby

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Runby bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Upplands Väsbys kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 251 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 396 234 kronor i lån.

+0%

Här i Upplands väsby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lövstavägen 70 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,52% (-2,13)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,842% (-1,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

L+41%

Bostadsmarknaden i Runby

i Runby pågår och planeras det för 283 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 71 objekt till salu i Runby

Just nu finns det 36 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lövstavägen. Snitthyran är 8 387 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

154 meter från adressen ligger Förskolan Runby Hage Väst.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Industrivägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Väsby Bensin och The White Horse Pub & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1290 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (70 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, K4 Naprapati & Träning, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Runby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 08:42

En person var på sin arbetsplats i Upplands Väsby när en person knackade på dörren. Därefter sparkade gärningspersonen målsägaren i magen.

Gärningspersonen kastade sedan en sten mot en glasdörr och försvann därefter från platsen. Målsägaren hade inget ambulansbehov. En anmälan är upprättad om misshandel samt skadegörelse.

Vapenlagen

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 07:47

En man i upplands Väsby försökte bryta sig in i en bostad där anmälaren befann sig.

Gärningsmannen blev inte avskräckt av att larmet gick igång samt att han såg anmälaren inne i bostaden. Strax därefter lämnade gärningsmannen ändå platsen. En polispatrull anlände och kunde frihetsberöva den misstänkte gärningsmannen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan upprättades även om brott mot vapenlagen då mannen hade pepparspray på sig.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 05:29

En bilist har kört av Mälarvägen vid Vällsta och i samband med räddningsarbetet är vägen avstängd för övrig trafik från Stäketleden.

Det är oklart om någon har skadats i samband med olyckan. Uppdatering klockan 17:50 Bilföraren är förd till sjukhus chockad och med ryggsmärta. Bilen är kraftigt demolerad och måste bärgas. Vägen är öppen igen och det finns ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
174%
SverigeRunby

Brott jämfört med riket