facebook_pixelRönnvägen 18 Stockholms län, Upplands Väsby - hitta.se
Hitta.se

Rönnvägen 18

194 92 Upplands Väsby, Upplands Väsby Stockholms län

Adress i Fresta i Upplands Väsby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rönnvägen 18.

Hitta hit

En villa byggd 2002

På adressen finns en villa byggd 2002. Huset är 181 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Fresta.

Värderingen är 40 165 kr/m²

Villan på Rönnvägen 18 värderas till ca 7 270 000 kr (40 165 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

7 270 000 kr

Bolån i Upplands Väsby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Upplands Väsby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Upplands Väsby

Tomten är ca 1043 kvadratmeter

Tomten, EKEBY 31:2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten EKEBY 31:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Fresta

Människorna i Fresta

Människorna i Fresta

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Fresta bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Upplands Väsbys kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 53% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 76%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 105 kr, vilket är 29% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 546 590 kronor i lån.

+29%

Här i Upplands väsby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rönnvägen 18 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,52% (-2,13)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,842% (-1,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 33,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 67% fler röster än riksgenomsnittet.

M+67%

Bostadsmarknaden i Fresta

i Fresta pågår och planeras det för 95 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Fresta

Just nu finns det 31 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rönnvägen. Snitthyran är 7 237 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

1 332 meter från adressen ligger Magnetica Education AB.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Wäsby Golfrestaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1757 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fresta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 06:50

Polisen utreder i en förundersökning angående försök till mord vem eller vilka som skadade  brottsoffrets utomhus.

Via SOS Alarm fick polisen information om att brottsoffret kommit in till en boende och talat om att han blivit skadad av ett vasst föremål utomhus. Brottsoffret en man i 20-års åldern är förd till sjukhus med ambulans. Hans skador beskrevs initialt som stickskador på överkroppen. De uppgifter som har kommit fram har gjort att brottsplatsen kan vara på två olika ställen utomhus eller i en personbil. Bilen är tagen i beslag och de två olika platserna är avspärrade. I utredningen angående försök till mord arbetar polisen med att ta reda på va vad som hänt. Det görs förutom den tekniska undersökningen även genom att prata med personerna som kan ha uppgifter att lämna om vad som har hänt.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 05:29

En bilist har kört av Mälarvägen vid Vällsta och i samband med räddningsarbetet är vägen avstängd för övrig trafik från Stäketleden.

Det är oklart om någon har skadats i samband med olyckan. Uppdatering klockan 17:50 Bilföraren är förd till sjukhus chockad och med ryggsmärta. Bilen är kraftigt demolerad och måste bärgas. Vägen är öppen igen och det finns ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

Fylleri/LOB

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 05:07

Den påverkade och stökiga mannen som kommit in i en butik i Upplands Väsby är omhändertagen av polis.

Mannen kom in i butiken och tog en påse och lämnade sedan. När han sedan kom tillbaka började han skrika och välta omkull varor och lade sig sedan mitt på golvet och drack alkohol. Personalen valde då att ringa polis. Patrullen har omhändertagit den berusade mannen och kommer att köra honom till tillnyktringsenheten på ett sjukhus.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
174%
SverigeFresta

Brott jämfört med riket