facebook_pixelTorsåker Kuskvillan Stockholms län, Upplands Väsby - hitta.se
Hitta.se

Torsåker Kuskvillan

194 92 Upplands Väsby, Upplands Väsby Stockholms län

En villa byggd 1900

På adressen finns en villa byggd 1900. Huset är 237 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Upplands Väsby.

Bolån i Upplands Väsby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Upplands Väsby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Upplands Väsby

Tomten är ca 1392 kvadratmeter

Tomten, TORSÅKER 1:8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORSÅKER 1:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I området bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Upplands Väsbys kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 27 027 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 494 794 kronor i lån.

0%

Här i Upplands väsby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Torsåker Kuskvillan gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,52% (-2,13)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,842% (-1,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+43%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 289 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Norrort

Just nu finns det 34 hyreslägenheter att byta till i närheten av Torsåker Kuskvillan. Snitthyran är 6 423 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 701 meter från adressen ligger Förskolan Spargrisen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (309 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (64 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 08:42

En person var på sin arbetsplats i Upplands Väsby när en person knackade på dörren. Därefter sparkade gärningspersonen målsägaren i magen.

Gärningspersonen kastade sedan en sten mot en glasdörr och försvann därefter från platsen. Målsägaren hade inget ambulansbehov. En anmälan är upprättad om misshandel samt skadegörelse.

Vapenlagen

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 07:47

En man i upplands Väsby försökte bryta sig in i en bostad där anmälaren befann sig.

Gärningsmannen blev inte avskräckt av att larmet gick igång samt att han såg anmälaren inne i bostaden. Strax därefter lämnade gärningsmannen ändå platsen. En polispatrull anlände och kunde frihetsberöva den misstänkte gärningsmannen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan upprättades även om brott mot vapenlagen då mannen hade pepparspray på sig.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:41

Ingen misstanke om brott vid singelolyckan på Stockholmsvägen, Rosersberg.

Polisen som var på plats har talat om att personbilen bärgades från platsen. Föraren fördes till sjukhus med ambulans för fortsatt kontroll. Polisen kommer skriva en anmälan angående trafikolycka utan misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
174%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket