facebook_pixelTorsåker Kuskvillan Stockholms län, Upplands Väsby - hitta.se
Hitta.se

Torsåker Kuskvillan

194 92 Upplands Väsby, Upplands Väsby Stockholms län

En villa byggd 1900

På adressen finns en villa byggd 1900. Huset är 237 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Upplands Väsby.

Bolån i Upplands Väsby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Upplands Väsby. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Upplands Väsby

Tomten är ca 1392 kvadratmeter

Tomten, TORSÅKER 1:8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORSÅKER 1:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I området bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Upplands Väsbys kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 27 027 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 494 794 kronor i lån.

0%

Här i Upplands väsby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Torsåker Kuskvillan gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,52% (-2,13)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,842% (-1,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+43%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 289 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Löwenströmska Lasarettet

Just nu finns det 29 hyreslägenheter att byta till i närheten av Torsåker Kuskvillan. Snitthyran är 9 864 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 701 meter från adressen ligger Förskolan Spargrisen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (309 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (64 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat måndagen den 19 april kl 07:11

Två män har bråkat vid stn Upplands väsby och den ene har slagit till den andre som fallit och slagit i huvudet.

Mannen ligger kvar på marken och den andre mannen har lämnat till fots. Polis och ambulans är på väg till platsen. Uppdatering klockan 19:45 Målsäganden har fått ett slag i ansiktet och blöder. Han är vaken och talbar och kommer att åka med ambulansen för kontroll. Den utpekade gärningsmannen är påträffad i närområdet och gripen misstänkt för misshandel av normalgraden.

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 18 april kl 10:31

Sex parkerade fordon på Kavallerigatan skadades i en brand.

Räddningstjänsten släckte branden och polisen som var på plats har talat om att det inte går att säga i vilket fordon branden startade. Okänd gärningsperson är misstänkt för att ha startat branden som skadade fem personbilar och en lastbil.

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 17 april kl 12:04

Via SOS Alarm fick polisen veta att en personbilsförare kört in två parkerade fordon i Runby.

Polisen har identifierat personbilsföraren och hon är misstänkt för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik. Detta genom att ha kört in i två parkerade fordon samt varit nära att köra på en gångtrafikant på ett övergångsstället på Mälarvägen. När polisen kontrollerade hennes alkoholhalt i utandningsluften uppgick den till 0,64 milligram per liter utandningsluft. Hon är misstänkt för grovt rattfylleri. Polisen omhändertog hennes körkort och det kommer lämnas över till Transportstyrelsen som beslutar om hennes körkortsbehörighet ska återkallas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
174%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket