facebook_pixelMultrågatan 92 Stockholms län, Vällingby - hitta.se
Hitta.se

Multrågatan 92

162 55 Vällingby, Stockholm Stockholms län

Adress i Råcksta i Vällingby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Multrågatan 92.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Multrågatan 92 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Vällingby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vällingby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vällingby

Boendemiljön i Råcksta

Boendemiljön i Råcksta

I området kring Multrågatan 92 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1950- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Råcksta (tunnelbanestation)
Västerortskyrkan
Jan-Pers stuga
Råcksta

Människorna i Råcksta

Människorna i Råcksta

Unga urbana singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i innerstad eller citynära förort

I Råcksta bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, utrikespolitik, inrikespolitik, litteratur, modenyheter, följa populära tv-serier, vidareutbildning/gå på kurser och meditation/yoga mm.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 361 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 864 513 kronor i lån.

-7%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Multrågatan 92 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 94% fler röster än riksgenomsnittet.

V+94%

Bostadsmarknaden i Råcksta

i Råcksta pågår och planeras det för 712 lägenheter och snittpriset är 51 800 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Beckomberga

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Multrågatan. Snitthyran är 6 046 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

127 meter från adressen ligger Förskolan Skorstenen.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Årevägen 32.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Tunet och Grekiska kolgrillsbaren Vällingby i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (655 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (5 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Råcksta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 04:31

Polis och ambulans kallas till Blackebergsbacken/Blackebergsvägen i Södra Ängby med anledning av att en lastbil körts i diket.

Ingen person har skadats vid olyckan. Lastbilen, som inte står trafikfarligt, kommer att bärgas från platsen. Polisen kommer att upprätta en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om något brott.

Stöld

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 08:30

Via SOS Alarm fick polisen veta att två personer visade intresse för en parkerad bil på en parkering vid Vällingby centrum.

När polisen var på plats fanns inga personer kvar på parkeringen. Polisen kunde inte heller se någon skada på den aktuella bilen.

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 10:43

En man är förd till sjukhus med ambulans efter att ha blivit misshandlad i Beckomberga.

När polisen fick kännedom om detta så var inte brottsoffret på platsen där han blivit skadad av ett stickvapen i överkroppen, utan han hade förflyttat sig därifrån. Polisen pratade med honom innan han fördes till sjukhus. Han har talat om att brottsplatsen ska vara inomhus i Beckomberga, det är dock oklart om det är i en bostad eller i trapphus. Polisen har i det inledande arbetet inlett förundersökning angående mordförsök.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
490%
SverigeRåcksta

Brott jämfört med riket