facebook_pixelSkärmarängsvägen 128 Stockholms län, Värmdö - hitta.se
Hitta.se

Skärmarängsvägen 128

139 90 Värmdö, Värmdö Stockholms län

Adress på VärmdöVärmdö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skärmarängsvägen 128.

Hitta hit

En villa byggd 1906

På adressen finns en villa byggd 1906. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Värmdö.

Bolån på Värmdö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Värmdö. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån på Värmdö

Tomten är ca 4575 kvadratmeter

Tomten, ÖSTER-SKÄGGA 1:58, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖSTER-SKÄGGA 1:58 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Värmdö

Människorna på Värmdö

Människorna på Värmdö

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

På Värmdö bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Värmdös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 411 kr, vilket är 19% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 799 406 kronor i lån.

+19%

Här i Värmdö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Skärmarängsvägen 128 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,18% (-2,47)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,502% (-1,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,3% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

M+48%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 143 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 38 objekt till salu i Skägga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

7 529 meter från adressen ligger Mistluren Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (35 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Skäggmansgärdet, ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Värmdö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 12:11

Polisen söker efter misstänkta efter larm om inbrott i en bostad i Åkersberga.

Polis kallades till Åkersberga efter larm om pågående inbrott. Enligt uppgift ska två personer lämnat platsen i en bil. Polisen söker, bland annat med hjälp av polishelikoptern, i området.  Uppdatering klockan 12.50 Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. I nuläget är ingen gripen.  

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 04:59

Räddningstjänsten har larmats till Svinninge efter uppgifter om att en bilist har kört ner i vattnet vid en småbåtshamn.

En person befann sig vid olyckstillfället i bilen och allmänhet har hjälpt honom upp. Han är förd till sjukhus med helikopter eftersom han blivit nedkyld.  Det finns ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 20 november kl 04:20

Förbipasserande ser att två bilar blir stulna från ett företag. Bilarna återfinns och fyra personer kan i samband med detta gripas.

De stulna bilarna återfinns i närområdet och bland annat hundpatrull söker efter de som stulit bilarna. Fyra personer kan lokaliseras och gripas. De är i nuläget misstänkta för någon typ av inblandning i bilstölderna. En förundersökning om tillgrepp av fortskaffningsmedel är inledd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
95%
SverigeVärmdö

Brott jämfört med riket