facebook_pixelSolhagavägen 24 Stockholms län, Vårby - hitta.se

Solhagavägen 24

143 31 Vårby, Huddinge Stockholms län

Adress i Vårby Haga i Vårby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solhagavägen 24.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Solhagavägen 24 är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Vårby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vårby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vårby

Boendemiljön i Vårby Haga

Boendemiljön i Vårby Haga

I området kring Solhagavägen 24 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (76%).

Wikipediafoton från närområdet

Obs! Stormarknad, Vårby
Detta är mitt Huddinge
Fittjanäset
Masmovägen

Människorna i Vårby Haga

Människorna i Vårby Haga

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Vårby Haga bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Huddinges kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 925 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 690 805 kronor i lån.

-34%

Här i Huddinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Solhagavägen 24 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,87% (-1,78)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,192% (-0,98)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 133% fler röster än riksgenomsnittet.

V+133%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Vårby Haga

i Vårby Haga pågår och planeras det för 1013 lägenheter och snittpriset är 54 393 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Alby

Just nu finns det 75 hyreslägenheter att byta till i närheten av Solhagavägen. Snitthyran är 4 888 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och en grundskola i närheten

571 meter från adressen ligger Förskolan Myrstacken.

Närmaste grundskola är Myrstugubergets Friskola (342 meter), som är en privat skola med ca 126 elever i årskurserna 1-5. Här har 54% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Vårby Allé 53.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (290 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Gömmarskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Stockholm Masmo, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vårby Haga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:23

En greps efter vårdlös bilfärd på E4/ E20 vid Kungens kurva.

Polis fick syn på en bil på E4/ E20 i höjd med Kungens kurva som framfördes i mycket hög hastighet. Då patrullen signalerade att det aktuella fordonet skulle stanna valde föraren istället att försöka undkomma och ett förföljande inleddes. Efter en kortare färd då den unflyende bilen korsats mellan filerna i mycket hög hastighet så kördes denna in i en refug vid Skärholmen och de två personerna i bilen kunde kontrolleras. Föraren greps och är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 21 november kl 04:51

Misstänkt rattfylleri då fordon i Fittja kontrollerades,

En fordonsförare i Fittja stoppades och kontrollerades. Vid kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri och föraren fick följa med till stationen för fortsatt utredning.

Brand

Rapporterat måndagen den 9 november kl 07:46

Det brinner enligt initiala uppgifter i ett lägenhetskök i Fittja. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
626%
SverigeVårby Haga

Brott jämfört med riket