Stockholms stad kulturförvaltningen Askebykroken 13, Spånga - hitta.se

Besöksadress


Box 8100
163 08 Spånga

Många företag har flyttat till Spånga senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Stockholms stad kulturförvaltningen

Kulturförvaltningen arbetar för att det kulturella utbudet i Stockholm ska bestå av en mångfald av olika uttryck, utbud och möjligheter och samtidigt innehålla både bredd och spets. Ett rikt kulturutbud med många möjligheter till stimulerande upplevelser och storstadspuls är avgörande för stadens attraktionskraft och drar till sig såväl nya invånare som besökare. De redskap kulturförvaltningen har till sitt förfogande är dels sina egna institutioner, dels stöd till det fria kulturlivet. Förvaltningens verksamheter har ca 11 miljoner besök varje år.

Karta och andra adresser

Askebykroken 13, 163 70 Spånga

Stockholms stad kulturförvaltningen har kontor på Askebykroken 13 i Rinkeby, SpångaPå denna adress finns även 1 annat företag registrerat.

Stockholms stad kulturförvaltningen har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Spångaskontoret är Bromstens Idrottsplats i Spånga.

Parkeringar nära Stockholms stad kulturförvaltningen på Askebykroken 13

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Stockholms stad kulturförvaltningen. Det närmaste ligger 31 meter bort, Askebykroken 7-15.

31m

Parkering (EASYPARK)

Askebykroken 7-15

90m

Parkering (EASYPARK)

Askebyskolan

118m

Parkering (EASYPARK)

Hällbybacken 15

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Stockholms stad kulturförvaltningen?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra format av 08-508 319 00