facebook_pixelStockholms UroGyn Mottagning - Barks Väg 7, Solna | hitta.se
Hitta.se
Stockholms UroGyn Mottagning - Läkare, Specialistläkare, Gynekologer & Förlossningsläkare, Urologer

Växel

måndag08:00 - 16:30
tisdag08:00 - 16:30
onsdag08:00 - 16:30
torsdag08:00 - 16:30
fredag08:00 - 15:00
lördagStängt
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Stockholms UroGyn Mottagning

Tvärdiciplinärt specialistcentrum

På Stockholms Urogynmottagning arbetar vi tvärdisciplinärt för att

erbjuda så snabb och bra vård som möjligt för dig. Utöver vår

allmängynekologiska och allmänurologiska verksamhet är vi

spetskompetenta inom urininkontinens och analinkontinens. Vi

utför även specialiserat gynekologiskt ultraljud och

ultraljudsundersökning av ändtarmsmuskeln.

Drop-in till Gynekolog

Endast för kvinnor, ej urologi,

Måndag-Fredag 9:00-14:30

(Lunchstängt 12:00 - 13:00)


Stockholms UroGyn Mottagning har 3.6 i betyg!

Stockholms UroGyn Mottagning har betygsatts av 24 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.6 /5

24 betyg. 10 kommentarer

Jan F.

för 3 veckor sedan

toppen !!

Cecilia B.

för 4 veckor sedan

Stort tack hela teamet på Urogyn i Solna vård och fint bemötande. Extra tack till Caroline som fann tid fastän jag missat den bokade tiden och till Charlotte för alla värdefulla tips och pedagogiska förklaringar.

Solveig B.

för en månad sedan

Länge sedan jag mötts av ett så otrevligt bemötande. Färdigt lyssnande eller rättare sagt nästan inget lyssnande alls. Läkaren 20 min sen. Ointresserad att lösa, lyssna och undersöka vidare, en ultraljudsbild visade på att allt såg bra ut, därmed inget vidare utredningsarbete eller nyfikenhet att hitta orsak, att eller tro på patienten. De har makten att avvisa! Vill inte ta emot papper med uppskrivna symptom. Började prata om hälsoångest, du är så väl undersökt, vissa saker kan man inte göra något åt osv. tråkig ton. Har ingen hälsoångest, vill bara kunna handla mat utan att lämna kassar för att rusa hem efter 1 timme och lägga mig plant i sängen med smärta, kunna tvätta ur ett badkar eller golv, dammsuga en matta utan att bli akut dålig. Allt det som jag kunde göra för 7 månader sedan. Klart att man söker sig vidare om läkarna inte vill söka orsak utan bara skriva i journaler. Man springer ju inte till läkare för lust skull utan vill kunna träna, fungera i vardagen. Bara JAG kan säga och känna att det är något som inte stämmer i min kropp och att något inte känns helt. Och de har möjlighet att förklara och hjälpa! Läkare skapar själva en rundgång i systemet och skyller på patienternas oro och rädsla, när man söker svar på frågor och söker deras expertis och inte får detta. Var tog empatin och respekten för patienten vägen. Hårda ord från någon som aldrig lämnat något omdömme tidigare! Solveig L

Christina K.

för 2 månader sedan

Jag är besviken på vilken låg nivå av läkare, träffade en läkare som gjorde att jag tvivlade att hon har de kunskaper som krävs för att vara gynekolog, dessutom saknade hon empati vilket man bör ha som läkare.

Michaela J.

för 2 månader sedan

Aldrig varit med om ett sådant otrevligt bemötande av en läkare, kände mig verkligen nedvärderad och det kommer ta ett tag innan jag vågar ta hjälp igen. Det kändes dessutom som att läkaren inte hade kunskaper nog i en väldigt vanlig gynekologisk diagnos.

Karin B.

för mer än 6 månader sedan

Urszula Wrobel -Taki är en stor tillgång för kvinnovården! Hon ser mig - från topp till tå! En fantastisk läkare på alla tänkbara vis!

Kerstin

för mer än 6 månader sedan

Bästa mottagningen i Stockholm!

Amanda

för mer än 6 månader sedan

Trevlig och professionell bemötande. Jag undersöktes av Anna Kyndel och hon var både vänlig och förstående över min oro efter tidig blödning under graviditeten. Hit kommer jag igen och tack Anna!

Blo

för mer än 6 månader sedan

Jag uppfattar att läkarna inte tar patienternas oro på allvar. Läkarna har mycket svårt att lyssna på vad patienten säger och har svårt att förklara orsakerna till ens problem. Jag känner igen kommentaren från annan patient om sjukskrivning. Min läkare förstod inte att jag skulle kunna behöva sjukskriva mig pga. alla smärtor jag har. "Att sjukskriva sig löser inte dina problem med smärtor du har" sa läkaren till mig. Jag håller med att smärtorna inte försvinner per automatik för att man blir sjukskriven. En läkare måste dock ha så mycket empati så att den förstår att om man i ett visst läge har så starka smärtor att man inte kan utföra sina arbetsuppgifter att man därmed måste kunna bli sjukskriven! Jag har haft problem med smärtor sedan ett halvt år då jag gick genom en mycket smärtsam undersökning på UroGyn. Jag har genomgått ett stort antal undersökningar och ingen kan förklara mina åkommor som jag har drabbats av efter denna undersökning. Innan den smärtsamma undersökningen hade jag ett smärt- och problem fritt liv. Jag vet nu inte hur jag skall hantera smärtorna som plågar mig under nästan hela dygnet. Jag klarar av att sova en stund under natten tack vare sömntabletter, skall man verkligen få dessa påföljder av att ha blivit undersökt av vårdpersonal? Läkarna måste ta åt sig av denna kritik genom att lära sig att bli mer delaktig i patientens situation och att vara ärliga och öppna med de eventuella brister som kan finnas i deras förslag till lösningar. Jag brukar läsa på inför besöken på FASS vad som gäller för läkemedel vilket märkligt nog irriterar vissa läkare?!

Veronica

för mer än ett år sedan

Mycket oprofessionell och aggressiva läkare o sköterskor. Att vara sjuk betyder för de att du är värdelös och behandlas hur som helst. Alla ni som blivit bemötta anmäl de till IVO. IVO granskar om du har fått bra vård även bemötandet av vårdgivaren.

Karta och andra adresser

Barks Väg 7, 170 73 Solna

Stockholms UroGyn Mottagning har verksamhet på Barks Väg 7, Solna. 

Stockholms UroGyn Mottagning gick med vinst (2020)

Stockholms UroGyn Mottagning gick med vinst, 7 826 000 kr. Stockholms UroGyn Mottagning minskade sin omsättning med -89,59% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Urogyn Sverige AB:

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård med inriktning mot kvinnor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Urogyn Sverige AB

Organisationsnummer:

556665-4785

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Target Practice AB

VD:

Ingvar Joel Edvard Elmér

Bolaget registrerat:

2005-02-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86221 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-678 27 50