facebook_pixel
Hitta.se
Stockholms UroGyn Mottagning - Läkare, Specialistläkare, Gynekologer & Förlossningsläkare, Urologer

Växel

Om Stockholms UroGyn Mottagning

Tvärdiciplinärt specialistcentrum

På Stockholms Urogynmottagning arbetar vi tvärdisciplinärt för att

erbjuda så snabb och bra vård som möjligt för dig. Utöver vår

allmängynekologiska och allmänurologiska verksamhet är vi

spetskompetenta inom urininkontinens och analinkontinens. Vi

utför även specialiserat gynekologiskt ultraljud och

ultraljudsundersökning av ändtarmsmuskeln.


Stockholms UroGyn Mottagning har 3,5 i betyg!

Stockholms UroGyn Mottagning har betygsatts av 37 personer varav 26 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,5 /5

37 betyg. 26 kommentarer

Sofie M.

för 3 veckor sedan

Aldrig känt mig så krängt.. kom till UroGyn efter att det upptäcktes en knöl på min livmoder vid ett cellprov.. Efter att ha väntat i 2 veckor på min tid på UroGyn och självklart gått och varit extremt nervös.. En knöl på livmodern låter ju inte toppen direkt.. När jag låg där med benen i vädret så tyckte gynläkaren att det var ett bra tillfälle att säga till mig att jag borde gå ner i vikt. Jag vet inte ens hur jag ska reagera och får mest fram att ja jo jag jobbar på det, jag tränar och har faktiskt gått ner 10 kg som jag är väldigt stolt över. Men då började hon påpeka att jag ska träna mer. Jag har alltså inte ens fått svar på vad min knöl är för något, utan jag ligger och särar på benen och har aldrig känt mig så ned tryckt och påhoppad. Kommer aldrig mer gå dit och alla mina nära varnar jag för detta ställe! Ps. Det var en ofarlig cysta.

Nicolina H.

för en månad sedan

Hade jag kunnat sätta 0 stjärnor hade jag gjort det. Otroligt otrevligt bemötande av läkaren på gynmottagningen! Faktiskt det värsta jag varit med om någonsin. Därav från mig som aldrig lämnar recensioner kommer här en och efter att ha läst nedanstående kommentarer kan jag bara hålla med. Läkaren ställer en fråga, lyssnar inte på svaret, avbryter och säger ”det skiter jag i…” flertalet gånger. Otroligt oempatisk och hård i tonen och försökte propsa på mig preventivemetoder under hela besöket trots att jag var där pga smärtor och andra akuta besvär. Jag går aldrig tillbaka dit och rekommenderar ingen att gå dit heller!

Krystyna J.

för 2 månader sedan

Komplettering till tidigare lämnat omdöme ang missnöjd patient där man inte undersökte vidare trots blod i urinen. Omdömet gäller endast Urologi, ej Gyn.

Krystyna J.

för 2 månader sedan

Mycket bra vård hos gynekologen Urszula !!!

Krystyna J.

för 2 månader sedan

Ultraljudsbild visade på att allt såg bra ut ,därmed inga fler undersökningar oavsett blod i urinen .Senare på Karolinska Sjukhuset visade sig att jag hade elakartad cancer och var tvungen att operera bort en njure .Detta har bidragit till psykisk ohälsa och många problem .Besviken patient

Johan B.

för 2 månader sedan

Jag har fått en fantastiskt bra resultat! Jag har haft trängningar sedan hösten 2020. Har provat 4 olika mediciner utan resultat. Nu går jag på akupunktur behandling hos Pia Skogfeldt, Redan efter 3 behandlingar utav 5 har jag gått från att gå på toaletten 6ggr på natten till 2 ggr. Äntligen får jag kvalitet sömn.

Agneta P.

för 3 månader sedan

Alla var trevliga och hjälpsamma, det var lätt ta sig dit från busshållplats Bergshamra Bro och med dr Ursula W-T är den bästa gynekolog jag någonsin träffat!

Eveline W.

för 6 månader sedan

Jag fick ett fantastiskt bemötande av gyn här. Har aldrig känt mig så bekväm hos en gyn i hela mitt liv. Hon var bara snäll hela besöket egentligen och jag har verkligen inget negativt att säga alls. Jag hoppas fler hittar till Susanne Sjöström. Hon är helt amazing.

Charlotte S.

för 6 månader sedan

Urdåligt bemötande kändes inte viktig och mina frågor kändes obetydliga! Min man ville ni inte ta emot och hjälpa trots att vi har samma problem. Försökte förnya mitt recept och fick svar absolut i telefonmötet då jag sa till sköterskan att jag haft mkt besvär och uttagen nu var slut. Fick telefonsvar dagen efter att ”du borde ha uttag kvar då det inte var länge sen vi skrev ut så kila ner till apoteket du” går aldrig dit igen!

Annika W.

för 6 månader sedan

Fick ett otroligt väldigt härlig och inkännande bemötande från Urzula Webel Taki. Så glad och tacksam över att jag fick chansen att komma till henne - min life saver!

Karta och andra adresser

Barks Väg 7, 170 73 Solna

Stockholms UroGyn Mottagning har verksamhet på Barks Väg 7, Solna. 

Stockholms UroGyn Mottagning gick med vinst (2021)

Stockholms UroGyn Mottagning gick med vinst, 5 996 000 kr. Stockholms UroGyn Mottagning ökade sin omsättning med 9,07% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Urogyn Sverige AB:

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård med inriktning mot kvinnor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Urogyn Sverige AB

Organisationsnummer:

556665-4785

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Target Practice AB

VD:

Ingvar Joel Edvard Elmér

Bolaget registrerat:

2005-02-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86221 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-678 27 50