Studsvik Nuclear AB Nyköping | hitta.se

Växel

Adress


611 88 Nyköping

Om Studsvik Nuclear AB

Studsvik är en ledande leverantör av tjänster till den internationella kärnkraftsindustrin. Företaget har nära ett halvt sekels erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö. Studsvik vänder sig till en marknad i stark tillväxt med kvalificerade tjänster inom driftoptimering och säkerhet, service och underhåll, avfallshantering och avveckling och rivning.

Kontakta oss för mer information! Välkomna!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Studsvik Nuclear AB?

Skriv ett omdöme

Studsvik Nuclear AB gick med vinst (2018)

Studsvik Nuclear AB gick med vinst, 36 172 tkr. Studsvik Nuclear AB ökade sin omsättning med 10.04% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 115 anställda, snittlönen har ökat 0.02%.

Verksamhetsbeskrivningen för Studsvik Nuclear AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att: - bedriva material- och korrosionsteknisk provning och utveckling, - omhänderta radioaktivt avfall, sanera och riva kärntekniska anläggningar, sälja anläggningar för omhändertagande av radioaktivt avfall, - bedriva fastighetsdrift, lokaluthyrning, fastighetsskötsel, utföra administrativa tjänster inom bl a områdena informationsteknik, inköp, ekonomiadministration och personaladministration, - bedriva transportverksamhet i begränsad omfattning, - utföra riskanalyser i industriella anläggningar som syftar till att ge ökad drifttilgänglighet och höja säkerheten för anläggningar och miljö, samt därjämte bedriva annan med det föregående förenlig verksamhet. Bifirmornas uppgift är att bedriva verksamhet inom restaurang, hotell och kursgård, FoU-uppdrag till kraft- och värmeverk och därmed närstående områden, FoU-uppdrag till staten, statliga myndigheter och programorgan, forsknings- och utvecklingsarbete inom energiområdet.

Verksamheten ingår i:

Studsvik Nuclear AB

Organisationsnummer:

556051-6212

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Studsvik AB

VD:

Erik Robert Joakim Lundström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

24540 - Gjutning av andra metaller

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0155-22 10 00