Svensk Fastighetsförmedling Åstorp Torggatan 4C, Åstorp - hitta.se

Många företag har flyttat till Åstorp senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Åstorp

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Torggatan 4C, 265 34 Åstorp

Svensk Fastighetsförmedling Åstorp har kontor på Torggatan 4C, ÅstorpPå denna adress finns även 1 annat företag registrerat.

Svensk Fastighetsförmedling Åstorp har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Åstorpskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Sjöbo i Sjöbo.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Åstorp på Torggatan 4C

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Åstorp. Det närmaste ligger 782 meter bort, Ormastorpsgatan / Idrottsgatan.

782m

Parkering (EASYPARK)

Ormastorpsgatan / Idrottsgatan

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Åstorp?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Åstorp gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Åstorp gick med vinst, 4 853 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Åstorp ökade sin omsättning med 5.56% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 28 anställda, snittlönen har ökat 0.17%.

Verksamhetsbeskrivningen för Kalmar Bobutik AB:

Bolaget skall bedriva mäkleriverksamhet företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Verksamheten ingår i:

Kalmar Bobutik AB

Organisationsnummer:

556608-6665

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2001-04-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 042-552 00