Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga Storgatan 3A, Örkelljunga - hitta.se

Fastighetsmäklare Bo Qvarnerup

Många företag har flyttat till Örkelljunga senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 3A, 286 37 Örkelljunga

Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga har kontor på Storgatan 3A, ÖrkelljungaPå denna adress finns även 1 annat företag registrerat.

Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Örkelljungaskontoret är Bo1 Sverige AB i Örkelljunga.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga gick med förlust (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga gick med förlust, -585 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga ökade sin omsättning med 26.16% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 13 anställda, snittlönen har minskat 0.11%.

Verksamhetsbeskrivningen för Bo1 Sverige AB:

Bolaget ska bedriva mäkleriverksamhet företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bo1 Sverige AB

Organisationsnummer:

556677-3296

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kalmar Bobutik AB

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2005-03-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0435-519 95 & 073-342 11 25