facebook_pixelSvensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro - Stockholmsvägen 22, Bålsta | hitta.se
Hitta.se
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro - Fastighetsmäklare

Om Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.


Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Stockholmsvägen 22, 746 33 Bålsta

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro har verksamhet på Stockholmsvägen 22, Bålsta. 

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Bålstaskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Kungsängen i Kungsängen.

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro gick med vinst (2019)

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro gick med vinst, 263 000 kr. Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro minskade sin omsättning med -23,06% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Amjadi Fastighetsförmedling AB:

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, förmedling av mäklartjänst, fastighetsekonomi samt konsultation och rådgivning, marknadsföring och försäljning av marknadsrelaterade produkter och tjänster i anslutning därtill. Vidare ska bolaget bedriva juridisk verksamhet och utlåning, dock ej bankverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Amjadi Fastighetsförmedling AB

Organisationsnummer:

556775-6746

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

SA 82 Holding 1 AB

Bolaget registrerat:

2009-07-28

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0171-550 50