Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors Storgatan 12, Bengtsfors - hitta.se

Många företag har flyttat till Bengtsfors senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 12, 666 30 Bengtsfors

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors har kontor på Storgatan 12, BengtsforsPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Bengtsforskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Mellerud i Mellerud.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors gick med vinst, 36 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors ökade sin omsättning med 3.66% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Spakebol AB:

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, köp-, försäljning samt förvaltning av fastigheter inklusive jordbruk och köp-, försäljning samt förvaltning av värdepapper samt obligationer och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Spakebol AB

Organisationsnummer:

556551-4337

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1998-01-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0531-123 00