Svensk Fastighetsförmedling Hammarö Björkhagsgatan 6, Skoghall - hitta.se

Telefonnummer

Många företag har flyttat till Skoghall senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Hammarö

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Björkhagsgatan 6, 663 30 Skoghall

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö har kontor på Björkhagsgatan 6, SkoghallPå denna adress finns även 8 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skoghallskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Karlstad i Karlstad.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Hammarö?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö gick med vinst, 3 101 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Hammarö ökade sin omsättning med 8.02% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Bobutiken i Karlstad AB:

Bolaget skall bedriva fastighetsförsäljning inom och utom landet, fastighetsförvaltning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bobutiken i Karlstad AB

Organisationsnummer:

556377-3091

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Bobutiken Holding i Karlstad AB

VD:

Jens Johan Mattias Wassberg

Bolaget registrerat:

1989-11-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 054-21 10 00