Svensk Fastighetsförmedling Klippan Storgatan 25, Klippan - hitta.se

Klippan

Många företag har flyttat till Klippan senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 25, 264 33 Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Klippan har kontor på Storgatan 25, KlippanPå denna adress finns även 3 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Klippan har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Klippanskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Laholm i Klippan.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Klippan?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Klippan gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Klippan gick med vinst, 1 143 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Klippan ökade sin omsättning med 2.61% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 16 anställda, snittlönen har ökat 0.68%.

Verksamhetsbeskrivningen för Bo1 Syd AB:

Bolaget skall bedriva mäklerirörelse företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bo1 Syd AB

Organisationsnummer:

556711-1959

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kalmar Bobutik AB

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2006-09-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0435-46 99 90