Svensk Fastighetsförmedling Ljungby Drottninggatan 23, Ljungby - hitta.se

Växel

Fastighetsmäklare Jeanie Wehlin

Många företag har flyttat till Ljungby senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Drottninggatan 23, 341 36 Ljungby

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby har kontor på Drottninggatan 23, LjungbyPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Ljungbyskontoret är Bo1 Sverige AB i Älmhult.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Ljungby?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby gick med förlust (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby gick med förlust, -585 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Ljungby ökade sin omsättning med 26.16% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 13 anställda, snittlönen har minskat 0.11%.

Verksamhetsbeskrivningen för Bo1 Sverige AB:

Bolaget ska bedriva mäkleriverksamhet företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bo1 Sverige AB

Organisationsnummer:

556677-3296

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kalmar Bobutik AB

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2005-03-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0372-810 65 & 070-142 36 09