Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen Badstrandsvägen 34, Stockholm - hitta.se

Många företag har flyttat till Stockholm senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Badstrandsvägen 34, 112 65 Stockholm

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen har kontor på Badstrandsvägen 34 i Stora Essingen, StockholmPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Wallin & Co Fastighetsmäklare AB i Stockholm.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen på Badstrandsvägen 34

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen. Det närmaste ligger 257 meter bort, Stora Essingen.

257m

Parkering

Stora Essingen

709m

Parkering (Easypark)

Stapelbädden 7

736m

Parkering (EASYPARK)

Ekensbergsskolan

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen gick med vinst, 154 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Stora Essingen minskade sin omsättning med -13.23% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Wallin & Co Fastighetsmäklare AB:

Aktiebolaget ska bedriva fastighetsmäkleriverksamhet avseende fast egendom samt bostadsrätter, konsultation och utbildning inom fastighetsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Wallin & Co Fastighetsmäklare AB

Organisationsnummer:

556303-5723

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1987-10-22

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra format av 08-656 00 00