Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan Karlbergsvägen 41, Stockholm - hitta.se

Innerstaden Vasastan

Många företag har flyttat till Stockholm senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Karlbergsvägen 41, 113 37 Stockholm

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan har kontor på Karlbergsvägen 41 i Birkastan, StockholmPå denna adress finns även 9 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Badang Fastigheter AB i Stockholm.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan på Karlbergsvägen 41

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan. Det närmaste ligger 130 meter bort, P-Hus.

130m

Parkering

P-Hus

242m

Parkering

P-Hus

302m

Parkering (EASYPARK)

Gustav Vasaskolan

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan gick med förlust (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan gick med förlust, -355 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan ökade sin omsättning med 5.22% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Badang Fastigheter AB:

Bolaget ska bedriva konsult- och projektverksamhet inom bygg, fastighetsaffärer och fastighetsmäkleri, fotografverksamhet, homestyling, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Badang Fastigheter AB

Organisationsnummer:

559073-9685

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Alexander Patrik Nilsson

Bolaget registrerat:

2016-08-25

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-25 53 40