facebook_pixelSverige för UNHCR - Linnégatan 18, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

växel

Om Sverige för UNHCR

När en katastrof plötsligt inträffar är de första tre dagarna avgörande för att rädda liv. UNHCR:s flygplan är ofta de första som landar när internationell hjälp behövs. Inom 72 timmar kan UNHCR skicka 3000 ton nödhjälp till 600 000 människor i nöd.

I mer än 60 år har UNHCR hjälpt människor på flykt och har den erfarenhet som krävs för att hantera omfattande kriser - även under extrema förhållanden.

Sverige för UNHCR är en insamlingsorganisation med 90-konto och UNHCR:s svenska partner.

Sverige för UNHCR har 2.4 i betyg!

Sverige för UNHCR har betygsatts av 23 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.4 /5

23 betyg. 10 kommentarer

Ingegärd B.

för en vecka sedan

Har hjälp alltså får jag telefonsamtal från er men jag är DÖV kan inte svara och ni bara ringer o ringer. tappat förtroende för er

Carolina

för 2 månader sedan

Jaghar bett er att ta bort mig på er lista men Ni trakasserar mig från olika nummer dygnet runt! SLUTA OMEDELBART!

Företaget svarar

Hej Carolina! Först och främst, stort tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Det var väldigt tråkigt att höra att du inte upplever att vi har lyssnat på dina önskemål, det vill vi absolut göra något åt! Du får väldigt gärna kontakta oss direkt så ska vi se till att stoppa samtal till dig. Ring oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig på en gång. Jag hoppas att du hör av dig till oss! Vänliga hälsningar från Frida på Sverige för UNHCR

Elisabeth

för 2 månader sedan

Är medlem och har flera lika organisationer som jag stödjer och då vill jag bestämma själv när.

Företaget svarar

Hej Elisabeth! Ett varmt tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Om du har några önskemål kring hur vi kontaktar dig eller några andra frågor till oss är du välkommen att kontakta oss direkt på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig på en gång. Vänliga hälsningar från Frida på Sverige för UNHCR

Robert

för 2 månader sedan

Blev uppringd ett par dagar efter jag blivit månadsgivare. Nu ger jag inte längre. UNHCR är anledningen till att jag inte svarar på samtal från okända nummer.

Företaget svarar

Hej Robert! Först och främst, stort tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Det var tråkigt att höra att du har avslutat ditt månadsgivande. Jag ber om ursäkt för att det har blivit fel i vår kommunikation med dig och hoppas att du kan tänka dig att ge ditt stöd till människor på flykt i framtiden igen trots denna miss. Vi ska se över vad som skett och du får väldigt gärna kontakta oss direkt så kan vi kolla upp vad som har gått fel här. Då kan vi förhoppningsvis undvika att det sker i framtiden. Ring oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig direkt. Jag hoppas att du hör av dig till oss! Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR

Ulla B.

för mer än 6 månader sedan

Hej! Jag är redan världsföräder, och stöder då och då även andra insamlingar ni gör, men vill själva välja när och hur, så jag ber er vänligen att inte kontakta mig via mobiltelefon.

Företaget svarar

Hej Ulla! Va fint att du är Världsförälder, det är dock inte UNHCR:s arbete för människor på flykt som du stöttar då utan Unicefs arbete. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig med att se till att du inte får telefonsamtal från oss i framtiden.. Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR.

Ann

för mer än 6 månader sedan

UNHCR jobbar i ett ❤️gott syfte, har skänkt en slant går oxå bra att bli månadsgivare ❤️👍

Fredrik H.

för mer än 6 månader sedan

Ni använder er av fel metoder, telefonsamtal från olika nummer och ibland står 4-5 medarbetare och stoppar folk i närheten av tunnelbana/tvärbana/pendeltåg. Det ökar inte era chanser till fler givare, folk vill själva välja om de vill stötta er. Tips 1: ring från ett nummer och inte 10 olika, tips 2: stå vid ett stånd vid kommunikationer och bjud på lite godis eller liknande plus informationsbroschyrer.

Företaget svarar

Hej Fredrik, tack för dina synpunkter. Vi utvärderar ständigt noga alla aktiviteter och metoder för att säkerställa att vi kan ge den absolut bästa hjälpen till de utsatta människor som tvingats fly från sina hem och kommer att alltid välja att jobba på det sätt som ger den absolut största hjälpen till världens mest utsatta människor. Det är såklart tråkigt att höra att du inte uppskattar att möta våra kollegor på stan eller bli uppringd av oss, men du vet väl att du kan kontakta oss direkt för att avsäga dig kontakt via telefon? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig direkt. Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR.

Erik

för mer än 6 månader sedan

Tyvärr kommer jag nu välja andra organisationer att skänka pengar. Ni har inte slutat ringa på mobilen trots att jag sagt till och när jag idag fick ett drygt svar på att jag inte vill bli uppringd så¨väljer jag andra. Hejdå

Företaget svarar

Hej Erik! Först och främst, stort tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Det var väldigt tråkigt att höra att du inte upplever att vi har lyssnat på dina önskemål, det vill vi absolut göra något åt! Du får väldigt gärna kontakta oss direkt så ska vi direkt kolla upp vad som har gått fel i kommunikationen och åtgärda det. Ring oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig direkt. Jag hoppas att du hör av dig till oss! Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR

Johan

för mer än 6 månader sedan

Bexmo Kommunikation som ringer för Sverige för UNHCR

L

för mer än 6 månader sedan

Ringer nästan som om det brann! Sluta ring mig. Har bett dom ett flertaliga att sluta ringa men det slutar inte. Det rings bara från olika nummer.

Företaget svarar

Hej och tack för att du väljer att hjälpa människor på flykt! Om du inte vill ha fler samtal i framtiden får du gärna kontakta oss på 08-121 491 00 eller info@sverigeforunhcr.se så fixar vi det åt dig direkt. Varmt tack för ditt viktiga stöd och jag hoppas att du tar kontakt med oss så att vi kan hjälpa till att plocka bort samtal till dig i framtiden. Hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR.

Karta och andra adresser

Linnégatan 18, 114 47 Stockholm

Sverige för UNHCR har verksamhet på Linnégatan 18, Stockholm. 

Sverige för UNHCR har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Unhcr Insamlingsstiftelse i Stockholm.

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 08-121 491 00

Mobilformat för 070-781 99 55

Mobilformat för 070-563 58 81

Mobilformat för 073-914 70 32

Telefonformat för 08-121 490 53

Telefonformat för 08-121 490 23

Mobilformat för 073-914 70 33

Telefonformat för 08-121 491 11

Mobilformat för 070-718 96 32

Mobilformat för 073-914 70 36