Hitta.se

växel

Om Sverige för UNHCR

Sverige för UNHCR är verksam inom Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer i Stockholm.

Sverige för UNHCR har 2,2 i betyg!

Sverige för UNHCR har betygsatts av 27 personer varav 23 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,2 /5

27 betyg. 23 kommentarer

Caroline S.

för en månad sedan

Donerade vid Ukrainakrigets början. Nu blir jag telefonterroriserad av unhcr. Tyvärr kommer jag aldrig mer skänka via unhcr!

Oskar E.

för 2 månader sedan

Donerade för Ukrainakrisen, får dessvärre massa mail och nu samtal från UNCHR.

Elin B.

för 3 månader sedan

Skänkte pengar i samband med invasionen i Ukraina. Nu ringer det minst en gång per dag från UNHCR från olika nummer. Kommer aldrig mer skänka till UNHCR om man ska bli såhär ”jagad” för att man skänkt pengar. Hur många har ni egentligen som sitter och ringer folk varje dag?

Charlotte R.

för 6 månader sedan

Ringer från olika nr ideligen, hjälper inte att blockera för då ringer de från ett annat nummer

Ingegärd B.

för mer än ett år sedan

Har hjälp alltså får jag telefonsamtal från er men jag är DÖV kan inte svara och ni bara ringer o ringer. tappat förtroende för er

Carolina

för mer än ett år sedan

Jaghar bett er att ta bort mig på er lista men Ni trakasserar mig från olika nummer dygnet runt! SLUTA OMEDELBART!

Företaget svarar

Hej Carolina! Först och främst, stort tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Det var väldigt tråkigt att höra att du inte upplever att vi har lyssnat på dina önskemål, det vill vi absolut göra något åt! Du får väldigt gärna kontakta oss direkt så ska vi se till att stoppa samtal till dig. Ring oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig på en gång. Jag hoppas att du hör av dig till oss! Vänliga hälsningar från Frida på Sverige för UNHCR

Elisabeth

för mer än ett år sedan

Är medlem och har flera lika organisationer som jag stödjer och då vill jag bestämma själv när.

Företaget svarar

Hej Elisabeth! Ett varmt tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Om du har några önskemål kring hur vi kontaktar dig eller några andra frågor till oss är du välkommen att kontakta oss direkt på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig på en gång. Vänliga hälsningar från Frida på Sverige för UNHCR

Robert

för mer än ett år sedan

Blev uppringd ett par dagar efter jag blivit månadsgivare. Nu ger jag inte längre. UNHCR är anledningen till att jag inte svarar på samtal från okända nummer.

Företaget svarar

Hej Robert! Först och främst, stort tack för ditt viktiga stöd till människor på flykt! Det var tråkigt att höra att du har avslutat ditt månadsgivande. Jag ber om ursäkt för att det har blivit fel i vår kommunikation med dig och hoppas att du kan tänka dig att ge ditt stöd till människor på flykt i framtiden igen trots denna miss. Vi ska se över vad som skett och du får väldigt gärna kontakta oss direkt så kan vi kolla upp vad som har gått fel här. Då kan vi förhoppningsvis undvika att det sker i framtiden. Ring oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig direkt. Jag hoppas att du hör av dig till oss! Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR

Ulla B.

för mer än ett år sedan

Hej! Jag är redan världsföräder, och stöder då och då även andra insamlingar ni gör, men vill själva välja när och hur, så jag ber er vänligen att inte kontakta mig via mobiltelefon.

Företaget svarar

Hej Ulla! Va fint att du är Världsförälder, det är dock inte UNHCR:s arbete för människor på flykt som du stöttar då utan Unicefs arbete. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-121 491 00 eller maila till info@sverigeforunhcr.se så kan vi hjälpa dig med att se till att du inte får telefonsamtal från oss i framtiden.. Vänliga hälsningar från Elin på Sverige för UNHCR.

Ann

för mer än ett år sedan

UNHCR jobbar i ett ❤️gott syfte, har skänkt en slant går oxå bra att bli månadsgivare ❤️👍

Karta och andra adresser

Magnus Ladulåsgata 3, 118 65 Stockholm

Sverige för UNHCR har verksamhet på Magnus Ladulåsgata 3, Stockholm. 

Sverige för UNHCR har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Unhcr Insamlingsstiftelse i Stockholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 08-121 491 00

Mobilformat för 070-781 99 55

Mobilformat för 070-563 58 81

Mobilformat för 073-914 70 32

Telefonformat för 08-121 490 53

Telefonformat för 08-121 490 23

Mobilformat för 073-914 70 33

Telefonformat för 08-121 491 11

Mobilformat för 070-718 96 32

Mobilformat för 073-914 70 36