facebook_pixel
Hitta.se

Om Teckenspråksakademien Sverige AB

Teckenspråksakademien Sverige AB är verksam inom folkhögskoleutbildning och hade totalt 3 anställda 2020. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2015. Teckenspråksakademien Sverige AB omsatte 2 068 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Vad tycker du om Teckenspråksakademien Sverige AB?

Skriv ett omdöme

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Hårdvallsgatan 21, 115 44 Stockholm

  Teckenspråksakademien Sverige AB har verksamhet på Hårdvallsgatan 21, Stockholm. 

  Teckenspråksakademien Sverige AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Teckenspråksakademien Sverige AB i Stockholm.

  Teckenspråksakademien Sverige AB gick med förlust (2020)

  Teckenspråksakademien Sverige AB gick med förlust, -73 000 kr. Teckenspråksakademien Sverige AB ökade sin omsättning med 14,44% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Teckenspråksakademien Sverige AB:

  Bolaget bedriver verksamheten för utbildning om teckenspråk, kommunikation, kompetensutveckling, språkresor, arrangörer och kultur, översättningstjänster och samt vara ett bemanningsföretag för utbildning och tjänster. Försäljning av läromedel och övriga produkter som hör till teckenspråket och kulturen. Bedriva export- och importagentur av varor och tjänster, som hör ihop till språk och utbildning, Läxhjälp, på uppdrag till enskilda personer, språkundervisning till privatpersoner, språkundervisning, personalutbildning, filminspelning, produktion av filmer, videos och TV-program. samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver bilhandel och försäljning av motorfordon, personbilar, tillbehör och reservdelar. Import och export av motorfordon. Tjänster för företag och privatpersoner som uppdragsgivare. Hushållsnära tjänster och fastighetsservice. Ombyggnad och renovering av befintliga bostäder för privatpersoner och för företag. Flyttningstjänster för företag och hushåll genom vägtransport.

  Verksamheten ingår i:

  Teckenspråksakademien Sverige AB

  Organisationsnummer:

  559003-9847

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  2015-02-12

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  85592 - Folkhögskoleutbildning

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-684 184 44