Hitta.se
Tieto Sweden AB

Tieto Sweden AB

i Linköping

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556052-7466

Besök

Om Tieto Sweden AB

Tieto är det ledande IT-tjänstföretaget i norra Europa och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Våra specialiserade IT-lösningar och -tjänster ger, tillsammans med en stark plattform av tekniska lösningar, en konkret affärsnytta för våra lokala och globala kunder. Vi arbetar nära våra kunder, förstår deras unika behov och är en betrodd partner i transformationer. Med cirka 18 000 specialister är vårt mål att bli en ledande integratör av tjänster och därmed skapa den bästa tjänsteupplevelsen med IT.

Vad tycker du om Tieto Sweden AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Teknikringen 8, 583 30 Linköping

Tieto Sweden AB har verksamhet på Teknikringen 8, Linköping. 

Tieto Sweden AB har 38 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Linköpingskontoret är Tieto Sweden AB i Linköping.

Tieto Sweden AB gick med vinst (2021)

Tieto Sweden AB gick med vinst, 431 813 000 kr. Tieto Sweden AB ökade sin omsättning med 33,34% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 596 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tieto Sweden AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att självt eller genom innehav av aktier eller andelar i svenska eller utländska företag bedriva konsultverksamhet, utbildning, utveckling, tillverkning, förvaltning, marknadsföring och försäljning av program- och maskinprodukter, utföra driftsentreprenader och tekniska tjänster innefattande underhåll, installation, service och support'; allt inom informationsteknik, data- och telekommunikations-, media- och elektronik- området samt bedriva verksamhet som är förenlig med de ovan nämnda områdena. Bolaget ska vidare svara för koncerngemensamma funktioner samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Verksamheten ingår i:

Tieto Sweden AB

Organisationsnummer:

556052-7466

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Tieto OYJ

VD:

Claes Johan Lennart Torstensson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

62020 - Datakonsultverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-481 00 00

Mobilformat för 010-481 62 00