Tieto Sweden AB Bankgatan 13, Sundsvall - hitta.se

Telefax

Besöksadress


Box 883
851 24 Sundsvall

Många företag har flyttat till Sundsvall senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Tieto Sweden AB

Tieto är det ledande IT-tjänstföretaget i norra Europa och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Våra specialiserade IT-lösningar och -tjänster ger, tillsammans med en stark plattform av tekniska lösningar, en konkret affärsnytta för våra lokala och globala kunder. Vi arbetar nära våra kunder, förstår deras unika behov och är en betrodd partner i transformationer. Med cirka 18 000 specialister är vårt mål att bli en ledande integratör av tjänster och därmed skapa den bästa tjänsteupplevelsen med IT.

Karta och andra adresser

Bankgatan 13, 852 31 Sundsvall

Tieto Sweden AB har kontor på Bankgatan 13 i Sundsvall Centrum, SundsvallPå denna adress finns även 7 andra företag registrerade.

Tieto Sweden AB har 10 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sundsvallskontoret är Tieto Sweden AB i Umeå.

Parkeringar nära Tieto Sweden AB på Bankgatan 13

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Tieto Sweden AB. Det närmaste ligger 448 meter bort, Sundsvall Centralstation.

448m

Parkering (EASYPARK)

Sundsvall Centralstation

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Tieto Sweden AB?

Skriv ett omdöme

Tieto Sweden AB gick med vinst (2018)

Tieto Sweden AB gick med vinst, 92 449 tkr. Tieto Sweden AB ökade sin omsättning med 19.17% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2094 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Tieto Sweden AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att självt eller genom innehav av aktier eller andelar i svenska eller utländska företag bedriva konsultverksamhet, utbildning, utveckling, tillverkning, förvaltning, marknadsföring och försäljning av program- och maskinprodukter, utföra driftsentreprenader och tekniska tjänster innefattande underhåll, installation, service och support'; allt inom informationsteknik, data- och telekommunikations-, media- och elektronik- området samt bedriva verksamhet som är förenlig med de ovan nämnda områdena. Bolaget ska vidare svara för koncerngemensamma funktioner samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Verksamheten ingår i:

Tieto Sweden AB

Organisationsnummer:

556052-7466

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Tieto OYJ

VD:

Jan Håkan Martin Dahlström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

62020 - Datakonsultverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 010-481 00 00 & 060-14 68 01