facebook_pixelTim's Haircut AB - Norra Storgatan 14, Helsingborg | hitta.se
Hitta.se

BOKA

Högtider kan påverka öppettiderna
måndag09:00 - 18:00
tisdag09:00 - 18:00
onsdag09:00 - 18:00
torsdag09:00 - 19:00
fredag09:00 - 18:00
lördag09:00 - 14:00
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Tim's Haircut AB

Du har just tagit första klivet in i Helsingborgs bästa frisörsalong. Och du är hur välkommen som helst! vem du än är. Här klipper vi för att det är kul, både för dig och för oss. Vårt mål är att du ska längta till oss och verkligen tycka att det ska bli skoj att komma hit. Är du dessutom ännu gladare när du lämnar salongen, då är allt som det ska. Det här är vårt hem på nätet, som sagt - välkommen!

Vi vågar kalla oss bäst, eftersom vi faktiskt är det. Tim´s Haircut har blivit utsedd till Årets Frisör Företagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Vi har även vunnit flera lokala tävlingar och nomineringar. Din Tim´s Haircut frisör har frisörlicens och har tagit gesällbrev, vi är medlemmar i Frisörföretagarna. Varför vänta när du kan boka tid online? Boka din tid 24 timmar om dygnet på vår hemsida eller ring oss!

Tim's Haircut AB har 5.0 i betyg!

Tim's Haircut AB har betygsatts av två personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Sara

för mer än 6 månader sedan

Tim är ett proffs ut i fingerspetsarna, gällande såväl den tekniska biten som kundomhändertagandet. Tim är noggrann, lyhörd och otroligt mån om sina kunder. När man kommer in på Tim’s haircut möts man av ett varmt välkomnande, en hög kompetens och ett stort engagemang ifrån dem alla. Salongen rekommenderas varmt!

Eva

för mer än ett år sedan

Jag har varit kund här i snart 5 år, och gjort allt från extensions till klippt mig kort , jag kan bara berömma denna underbara salong för den kunskap dom besitter , sen att dom är super trevliga gör allt så mycket bättre.

Karta och andra adresser

Norra Storgatan 14, 252 20 Helsingborg

Tim's Haircut AB har verksamhet på Norra Storgatan 14, Helsingborg. 

Tim's Haircut AB gick med förlust (2019)

Tim's Haircut AB gick med förlust, -42 000 kr. Tim's Haircut AB minskade sin omsättning med -2,27% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 3 anställda, snittlönen har minskat 1,79%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tim's Haircut AB:

Aktiebolaget ska bedriva herr- och damfrisörverksamhet, försäljning av tillhörande produkter, konsultverksamhet inom hårvårdsområdet, marknadsföring och administration samt köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Tim's Haircut AB

Organisationsnummer:

556948-1673

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Tim Valter Kroker Olsson

Bolaget registrerat:

2013-12-31

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96021 - Hårvård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-24 02 50