facebook_pixelTrondsens Bilteknik Örsholmen AB - Östanvindsgatan 3, Karlstad | hitta.se
Hitta.se
Trondsens Bilteknik Örsholmen AB - Bilverkstäder, Bildelar & Biltillbehör

Om Trondsens Bilteknik Örsholmen AB

Trondsens Bilteknik AB är en Mekonomen ansluten bilverkstad. Vi finns på både Örsholmen och Wåxnäs i Karlstad. Mekonomen bilverkstad är professionella bilverkstäder som servar och reparerar dom flesta bilmärkena, transportbilar samt släp med kunskap och utrustning för att klara den moderna avancerade tekniken som finns i våra bilar idag.

Vi strävar alltid för att vi ska vara det självklara valet för dig som kund och alltid för att vara en av dom ledande bilverkstäderna i Karlstad. Vi är certifierade som Godkänd bilverkstad, GBV, ISO och AC. Medlemmar i SFVF.

Vi erbjuder även Däckhotel, Lånebil, Assistansförsäkring när du servar din bil, Släckning av besiktnings 2:or vid reparation, Provtrycknig och reparation av din Ac anläggning och Mekonomenkort för räntefri delbetalning.

Våran Butik erbjuder ett komplett sortiment av reservdelar av högsta kvalite, verktyg, bilvård och tillbehör som gör billivet enklare.

Hos oss är alla välkommna.


Vad tycker du om Trondsens Bilteknik Örsholmen AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Östanvindsgatan 3, 652 21 Karlstad

Trondsens Bilteknik Örsholmen AB har verksamhet på Östanvindsgatan 3, Karlstad. 

Trondsens Bilteknik Örsholmen AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Karlstadskontoret är Mekonomen Bilverkstad Karlstad, Östanvindsgatan i Karlstad.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-85 16 90