facebook_pixelNysätra-Högby Gård 5 Uppsala län, Örsundsbro - hitta.se
Hitta.se

Nysätra-Högby Gård 5

749 63 Örsundsbro, Enköping Uppsala län

Adress i Nysätra i Örsundsbro i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nysätra-Högby Gård 5.

Hitta hit

Bolån i Örsundsbro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Örsundsbro. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Örsundsbro

Boendemiljön i Nysätra

Människorna i Nysätra

Människorna i Nysätra

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Nysätra bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Enköpings kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 514 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 523 017 kronor i lån.

-2%

Skatteläget i Enköping

För de som är folkbokförda på Nysätra-Högby Gård 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 21,7% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Seat i området.

Toyota
Seat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Örsundsbro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

5 069 meter från adressen ligger Solrosens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (357 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (7 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nysätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 30 november kl 02:09

En ambulans kör av vägen under utryckning utanför Örsundsbro.

På länsväg 568 i höjd med Biskopskulla kör en ambulans av vägen under pågående utryckning. I samband med pågående räddningsarbete är det kraftigt begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 12:56

Trafikolycka på länsväg 569.

Polis beordras till en singelolycka på länsväg 569, väster om Örsundsbro. Föraren, en man i 25-årsåldern, har av okänd anledning voltat med sin bil. Mannen förs med ambulans till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott.

Trafikhinder

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:49

Träd som faller över bil i Enköping.

I korsningen Västerleden och Bodavägen i Enköping får föraren till en personbil ett fallande träd över motorhuven. Ingen person skadas i samband med olyckan, utan endast materiella skador på bilen. Föraren och personbilen lyckas ta sig från platsen, men trädet ska fortfarande ligga kvar och blockera delar av vägen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
167%
SverigeNysätra

Brott jämfört med riket