facebook_pixelLilla Vägen 9 Uppsala län, Enköping - hitta.se

Lilla Vägen 9

749 49 Enköping, Enköping Uppsala län

Adress i Enköping i Enköping i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lilla Vägen 9.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2006

Fastigheten på Lilla Vägen 9 är ett flerfamiljshus byggt 2006.

Snittvärderingen är 25 058 kr/m²

Snittvärderingen på Lilla Vägen 9 är ca 25 058 kr/m².

Värdera bostad på Lilla Vägen 9

Evaluation

Värdeindikation

25 058 kr/m2

Bolån i Enköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Enköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Enköping

Boendemiljön i Enköping

Boendemiljön i Enköping

I området kring Lilla Vägen 9 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (35%).

Boendemiljön i Enköping

Åtta drönarbilder över Enköping

En drönare har flugit över Enköping och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Enköping från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Enköpings kommun
Enakyrkan
Vårfrukyrka socken
Sankt Ilians katolska kyrka

Människorna i Enköping

Människorna i Enköping

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Enköping bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 72 år, vilket är högre än medelåldern i Enköpings kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (81%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 21% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 8% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 008 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 658 846 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Enköping

För de som är folkbokförda på Lilla Vägen 9 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,6% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 24% fler röster än riksgenomsnittet.

M+24%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Hyundai i området.

Volvo
Hyundai

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 190 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 33 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 14 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lilla Vägen. Snitthyran är 7 978 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor och en gymnasieskola i närheten

620 meter från adressen ligger Bergvretenskolans Fritidshem Storfritids.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Westerlundska gymnasiet (240 meter), som är en kommunal skola med ca 1 288 elever. Här har 86% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Forum på Östra Ringgatan 21.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (425 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (371 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Enköping, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Enköping

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sjukdom/olycksfall

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:25

Räddningsinsats i samband med att en bil på tomgång står på en bro.

På Ekolsundsbron står en bil på tomgång och ingen förare finns i närheten. Polis och räddningstjänst samverkar vid en räddningsinsats då det befaras att en person kan befinna sig i vattnet. E18 stängs av under arbetet och trafiken leds om. Vid sextiden anträffar dykare en avliden person i vattnet. Det finns inga misstankar om brott i samband med dödsfallet.

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:12

Ungdomar kastar ägg och sten på väktare.

En grupp ungdomar kastar ägg och sten på en väktares bil när väktaren parkerat vid Migrationsverket. En ruta på bilen går sönder och väktaren kallar på en kollega som också får föremål kastade på sin bil. Båda väktarna lämnar platsen och kontaktar polisen. Inga ungdomar finns kvar på platsen där stenkastningen ägde rum och polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 20 november kl 08:50

En bilägare i Västerås upptäcker att det saknas bildelar.

En person boendes i Irsta larmar polisen då hen har upptäckt att bilen, som är av ett tyskt märke, saknar bland annat framlyktor, ratt och delar av instrumentbrädan. De saknade bildelarna kan kopplas till ett gripande på E18 i närheten av Enköping tidigare på morgonen. Den gripna mannen i Enköping, som är i 40-årsåldern, är numera anhållen misstänkt för stölden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
167%
SverigeEnköping

Brott jämfört med riket