Hitta.se

Torslundagropens naturreservat

Enköping Uppsala län

I området finns 0 personer över 16 år

Hitta hit

Bolån i Fjärdhundra - räkna på din boendekostnad

Genomsnittlig ränta föregående månad (jan 2023) för ett bolån med 3 månaders bunden ränta: 3.70%.

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 3.76% (jan 2023).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 mån bunden ränta på 3.70% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 926 542 kronor och den första avbetalningen är 4 750 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Fjärdhundra

Boendemiljön i Torslundagropens naturreservat

Boendemiljön i Torslundagropens naturreservat

Torslundagropens naturreservat ligger i Enköping

I området kring Torslundagropens naturreservat bor många i och undefined

Vårdcentraler och apotek i närheten av

Det finns inga vårdcentraler eller apotek inom 6km avstånd från .

Hela Sveriges apotek

Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra.

Handla här
Apoteket logo
Apoteket logo
Advertisement

Människorna i Torslundagropens naturreservat

Familjer med barn i förskoleålder

I Torslundagropens naturreservat har 27% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 42% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (24%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

Här i Enköping betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är 0,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Bostadsmarknaden i området

3 objekt till salu i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Fjärdhundra

Köp bostad på Torstuna Korsbacken 27

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Nysätra Hammarby 10

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Långtoraby 44

Räkna på ditt bolån

Nordea logo

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 21 625 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 22 475 kr/m2 och går ner med 3.78 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (1891 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (162 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torslundagropens naturreservat

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 25 mars kl 14:27

Två personer allvarligt skadade i trafikolycka.

På riksväg 72 i höjd med Västerby är fem bilar inblandade i en trafikolycka. Två personer är i nuläget allvarligt skadade och har transporterats med ambulans till sjukhus. Bilar kommer att bärgas.

Skottlossning

Rapporterat tisdagen den 28 mars kl 23:26

Skottlossning mot bostadsfastighet.

Larm inkommer om skottlossning i stadsdelen Stenhagen. Polis anländer till platsen och kan snabbt konstatera att det skjutits mot en bostadsfastighet. Ingen människa skadades fysiskt i samband med skottlossningen. Polis har spärrat av platsen och en teknisk undersökning genomförs. Vidare hör polisen vittnen och genomför dörrknackning i anslutning till platsen.

Brand

Rapporterat söndagen den 26 mars kl 07:08

Skador på flera fordon och byggnad efter brand.

En polispatrull beordras till Oxelvägen i Västerås där det ska brinna i en bil. Enligt räddningstjänsten står bilen parkerad i en carport och ska det finnas spridningsrisk till andra fordon. Förutom fordonet så blir det skador på ytterligare en bil, en moped och även carporten blir förstörd. Det är ännu oklart hur händelsen rubriceras. Uppdatering, kl 07.23: Det ska åter brinna i samma bil som tidigare brann under natten. Enligt räddningstjänsten finns ingen spridningsrisk.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
167%
SverigeTorslundagropens naturreservat

Brott jämfört med riket