facebook_pixelPalatsvägen 11 Uppsala län, Skokloster - hitta.se
Hitta.se

Palatsvägen 11

746 96 Skokloster, Håbo Uppsala län

Adress i Slottskogen i Skokloster i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Palatsvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 2004

På adressen finns en villa byggd 2004. Huset är 89 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Slottskogen.

Bolån i Skokloster - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skokloster. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skokloster

Tomten är ca 1094 kvadratmeter

Tomten, SKOKLOSTER 8:40, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKOKLOSTER 8:40 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Slottskogen

Människorna i Slottskogen

Människorna i Slottskogen

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Slottskogen bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Håbos kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 831 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 875 636 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Håbo

För de som är folkbokförda på Palatsvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+78%

Bostadsmarknaden i Slottskogen

i Slottskogen pågår och planeras det för 34 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Slottsskogen

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Palatsvägen. Snitthyran är 6 953 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

581 meter från adressen ligger Ekorren öppen förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1066 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (12 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Slottskogen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 11:34

Ett hot har inkommit mot en gymnasieskola.

Att det kommer hot mot skolor är tyvärr inte ovanligt men polisen tar alltid hoten på allvar. Polis jobbar nu med det aktuella ärendet och återkommer när mer information finns att lämna. Samverkan sker med den aktuella skolan.

Olaga hot

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 11:34

Ett hot har inkommit mot en gymnasieskola.

Att det kommer hot mot skolor är tyvärr inte ovanligt men polisen tar alltid hoten på allvar. Polis jobbar nu med det aktuella ärendet och återkommer när mer information finns att lämna. Samverkan sker med den aktuella skolan.

Olaga hot

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 11:34

Ett hot har inkommit mot en gymnasieskola.

Att det kommer hot mot skolor är tyvärr inte ovanligt men polisen tar alltid hoten på allvar. Polis jobbar nu med det aktuella ärendet och återkommer när mer information finns att lämna. Samverkan sker med den aktuella skolan. Uppdatering klockan 11:45 En förundersökning gällande grovt olaga hot mot grupp är inledd. En person har gripits i ärendet. Det föreligger inget hot mot skolan längre.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
19%
SverigeSlottskogen

Brott jämfört med riket