Andra Tvärgatan 2A Uppsala Län, Skutskär - hitta.se

Andra Tvärgatan 2A

814 40 Skutskär, Älvkarleby Uppsala Län

Adress i Skutskär i Skutskär i Uppsala Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Andra tvärgatan 2A.

Hitta hit

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,47%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!* Avser 3 års bunden ränta (mars 2020). Effektiv ränta för ett lån på 1 miljon kronor är i detta fallet 1,48%. Beräkningen baseras på löptid på 50 år, rak amortering och e-låneavi. Totalt belopp att betala: 1 368 113 kr, första avbetalningen är 2 892 kr och totalt 600 avbetalningar. Bolåneränta du får hos oss på Nordea är alltid individuell, och kan därför skilja sig från den genomsnittliga räntan.
Bolån i området

Boendemiljön i Skutskär

Boendemiljön i Skutskär

I området kring Andra tvärgatan 2 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 70- och 60-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (66%).

Husen byggda andra halvan sextiotalet och första delen av sjuttiotalet präglas ofta av det så kallade miljonprogrammet som innebar att husen byggdes i en mer enformig arkitektur med mindre fönster. Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 11%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 43,891 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Skutskärs IP
Älvkarleby landskommun
Älvkarleby-Skutskärs församling
Skutskär

Människorna i Skutskär

Människorna i Skutskär

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Skutskär bor 43% kvinnor och 56% män. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Skutskär har 5% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 8% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 744 kr, vilket är 49% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 336 523 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-49%

Här i Älvkarleby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Andra tvärgatan 2A gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,69(1,04)

11,71(0,43)

0,242(0,00)

Summa

34,642(1,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+59%

Bilägande

Man kör gärna Honda och Renault i området.

Honda
Renault

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Älvkarleby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor, en grundskola och en gymnasieskola i närheten

291 meter från adressen ligger Vinkelboda Förskola.

Närmaste grundskola är Bodaskolan (406 meter), som är en kommunal skola med ca 150 elever i årskurserna 1-6. Här har 89% av lärarna lärarexamen och det går 14 elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Gymnasieutb. Älvkarleby komvux (266 meter), som är en kommunal skola med ca 18 elever. Här har 100% av lärarna lärarexamen och det går sju elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Buffalo steakhouse i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (270 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (460 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Korpen Skutskär, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skutskär

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 3 april kl 09:15

En målsägare i Skutskär, vaknade av knackande ljud och förstod inte vad det var för något.

När målsägaren tittade ut såg han att bildörren var öppen på hans bil. Gärningsmannen hade stulit ratten och bilsteron från hans BMW 525D. Om någon har gjort iakttagelser av stölden på Westlingsvägen i Skutskär mellan klockan 23:00-01:00 kan man ringa polisen på 114 14 eller maila.

Motorfordon, stöld

Rapporterat onsdagen den 1 april kl 06:01

Man grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld.

Efter tips från allmänheten kontrollerar en patrull en parkerad bil på Brynäs som anmälts stulen. I bilen sitter en man i 40-årsåldern som sover. Vid mannen finns även ett verktyg som misstänks ha stulits från ett byggvaruhus. Mannen grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld. Verktyget tas i beslag.  

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 1 april kl 04:59

Någon bryter sig in i källare på Brynäs.

Polisen får in ett samtal om att någon brutit sig in i en källare på Brynäs. En patrull beordras till platsen men ingen misstänkt gärningsperson finns kvar. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeSkutskär

Brott jämfört med riket