facebook_pixelFiskarstigen Uppsala län, Skutskär - hitta.se
Hitta.se

Fiskarstigen

Uppsala län

Bolån i Skutskär - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skutskär. Genomsnittlig ränta föregående månad (juni 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (juni 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skutskär

Boendemiljön på Fiskarstigen

Människorna på Fiskarstigen

Familjer med barn i förskoleålder

I Fiskarstigen har 11% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 8% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

Här i Älvkarleby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,69% (1,04)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

34,642% (1,47)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Långsand/ Gårdskär

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i området

På Östra Vägen 37 ligger Förskola Jungfruholmen.

Händelser och brott i närheten av Fiskarstigen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 22 juli kl 07:25

Personer på en bro kastar stenar mot passerande bilar.

Ungdomar på en gångbro i närheten av fängelset kastar stenar mot bilar som passerar nedanför på Upplandsleden. Ingen bil träffas av någon kastad sten men en bil får skador när den kör på en sten på vägbanan. Flera patruller letar efter gärningsmännen och ett par ungdomar kontrolleras men det är oklart om de har med händelsen att göra. En anmälan skrivs om framkallande av fara för annan.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 13 juli kl 04:27

En bilförare förs till sjukhus efter att ha kört i diket.

Strax norr om Marma kör en kvinna i 50-årsåldern i diket. Kvinnan skadas och förs till sjukhus. Det finns inga misstankar om brott.

Brand

Rapporterat lördagen den 10 juli kl 06:34

Hoverboard började brinna i en bostad.

En polispatrull har samverkat med räddningstjänst och ambulans med anledning av en rökfylld bostad i området Bomhus i Gävle. Inga personer befann sig i det rökfyllda radhuset. Rökutvecklingen bedöms komma från en hoverboard. Patrullen har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeFiskarstigen

Brott jämfört med riket